Syötkö rahasi? – 04/22/2010 2:21 PM
n.600 e
Se on kevättä nyt – 04/17/2010 6:03 PM
"Laavaa" taivaalla ja pihassa vielä lumikasoja
Mutta eiköhän se oikea kevätkin vielä tule...
Lettujauhot – 04/11/2010 9:33 AM
Susanna kirjoitti:
Mitä tehdä kun keliakiakipu yllättää? – 04/06/2010 11:32 AM
MrsBucket kirjoitti:
Mitä tehdä kun keliakiakipu yllättää? – 04/05/2010 9:49 AM
MrsBucket kirjoitti:
Mitä tehdä kun keliakiakipu yllättää? – 04/04/2010 6:06 PM
Vatsan nipistelyä/ilmavaivaa pitkästä aikaa tänään n. 3h ruokailun jälkeen ja ei varmasti ollut gluteenia, kesti n. 2h
Ruokailussa:
kananmunaa , lohta, valkosipuliperunaa, savustettua lammasta, gluteenitonta leipää, ruokajuoma vesi ja jälkiruuaksi rahkakakkua persikka kuorutuksella sekä mantelirouhetta ja sen pohja glueenittomista jauhoista
Hyvä ja kunnollinen talvi – 04/03/2010 1:43 PM
Nyt siirrytään kevääseen...hyvästi talvi
Säähavainnot
Porvoo Harabacka
Tuorein säähavainto: 3.4.2010 13:20 Suomen aikaa
Lämpötila 4,2 °C; kosteus 98 %; kastepiste 3,9 °C; pohjoistuulta 1 m/s; puuska 1 m/s; paine 1016,9 hPa; tunnin sadekertymä 0,7 mm (13:00); lumen syvyys 13 cm (9:00); melkein pilvistä (7/8); näkyvyys 1 km.
Se on kevättä nyt – 04/02/2010 4:41 PM
Kevättä pukkaa , aamulla oli ladulla roskaa/neulasia tosi paljon ja ojat täynnä vettä, tuon eilisen "helteen" jäljiltä
Gluteeniton pannari? – 04/01/2010 7:40 PM
porajata kirjoitti:
Hirvelän Kaurakuitunen – 04/01/2010 10:27 AM
Talkkunaa on monenlaista, katso alempaa...
En tiedä tuon Hirvelän talkkunan/kauran todellista puhtautta
mutta kaiketi on provenaa vastaavaa kun käy keliakiaan poteville ?
Talkkuna on perinteinen suomalainen jauhovalmiste, joka koostuu paahdetusta hienoksi jauhetusta viljasta ja pavuista. Viljana on yleensä ohra tai ruis, harvemmin vehnä. Valmistusaine vaihtelee myös paikan mukaan, Hämeessä käytetään kauraa, jonka lisänä ohraa, herneitä tai papuja. Karjalassa ja Savossa talkkuna on pääasiassa ohraa. Talkkuna keitetään padassa puolikypsäksi, valutetaan ja kuivataan riihessä tai nykyisin myös muussa sopivassa paikassa.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
2 tips
Products
2 products
Images
2 images
Links
6 links
Forum
460 messages, 27 topics
Comments
63 comments
Registration time
03/17/2009 6:50 PM