Väärä positiivinen verikokeista? – 12/11/2014 12:09 PM
Aniemi kirjoitti:
Vehnätärkkelyksen valmistus – 12/06/2014 4:51 PM
Jezu kirjoitti:
Vehnätärkkelyksen valmistus – 12/05/2014 9:40 AM
Jezu kirjoitti:
Vehnätärkkelyksen valmistus – 12/03/2014 10:57 AM
http://kauppa.ruohonjuuri.fi/gluteenijauho/VANTAS-124001/dp
Gluteenijauho syntyy tuossa prosessissa ja sitäkin myynnissä
Vehnätärkkelyksen valmistus – 12/03/2014 9:55 AM
VEHNÄTÄRKKELYKSEN VALMISTUS
1. Sisääntuleva vehnä puhdistetaan ja jauhetaan jauhoksi. Vehnäleseet ja
lopulta myös vehnäalkiot erotetaan jauhoista sihtaamalla.
2. Jauhot sekoitetaan veden kanssa taikinan muodostamiseksi ja tärkkelys ja
gluteeni erotetaan fyysisessä prosessissa.
3. Märkä gluteeni pestään vedellä jätetärkkelyksen erottamiseksi ja
kuivatetaan jauhogluteeniksi. Märkä gluteeni voidaan osittain hydrolysoida,
jotta voidaan tuottaa myös hydrolysoitua vehnägluteenia.
4. Tärkkelysliete voidaan pestä vedellä ja:
o kuivattaa luonnollisen vehnätärkkelyksen tuottamiseksi;
o fyysisesti ja/tai kemiallisesti modifioida ja kuivata modifioidun
vehnätärkkelyksen tuottamiseksi;
o hydrolysoida happohydrolyysilla ja/tai entsyymeillä, jotta voidaan
tuottaa erilaisia tärkkelyshydrolyysituotteita.
5. Osat tärkkelyksestä, joka erotettiin pesun aikana, voidaan käyttää
eläinrehuksi (nestemäinen vehnätärkkelys) tai etanolituotantoon (ei näy
vuokaaviosta).
6. Osa tärkkelyksen ja gluteiinin erotuksen aikana liuenneista aineista voidaan
käyttää alkoholin tuotantoon tai tiivistettynä käyttää sellaisenaan
eläinrehuna (liuennut vehnä) tai lisätä vehnäleseisiin vehnägluteenirehun
tuottamiseksi.
7. Etanolin tuotannossa tärkkelys hydrolysoidaan entsymaattisesti sokereihin
ja annetaan käydä etanoliksi hiivan kanssa. Etanoli erotetaan tislauksella ja
jäljelle jääneet liukenevat aineet tiivistetään ja käytetään joko sellaisinaan
eläinrehuksi (tislaamoleseet ja liukenevat aineet) tai lisätään
vehnägluteenirehuun.
Hirssi – 11/01/2014 5:08 PM
Kalmia kirjoitti:
Kontrollikäynti! – 10/16/2014 7:12 PM
Eikös nyt ole suunnitteella,että pelkkä verikoe riittäis ?
Eli jos ei vasta-aineita niin ei tulehdustakaan.
Tuore diagnoosi, mitä saan/en saa syödä? – 09/03/2014 5:23 PM
Tallulah kirjoitti:
Gluteeni pienissä määrin – 07/14/2014 7:40 PM
Älä leiki gluteenilla
Mukavaa ihanaa juhannusta !! – 06/20/2014 5:15 PM
Hauskaa Juhannusta 2014
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
2 tips
Products
2 products
Images
2 images
Links
6 links
Forum
460 messages, 27 topics
Comments
63 comments
Registration time
03/17/2009 6:50 PM