"Ruokasoodaa 2 tlk
Piimää 5 dl
Karkea gluteeniton jauheseos 5 dl
Pellavansiementä 1 dl
Fiberex 1 dl
Auringonkukansiemeniä ½ dl
Suolaa 1 tsk
Kuminaa 1 tsk
Anista 1 tsk
Fenkolia 1 tsk
Siirappia 1 dl
Puolukkahilloa 1 dl
Rusinoita ½ dl
Hasselpähkinöitä ½ dl
Margariinia
Gluteenittomia korppujauhoja
Sekoita piimä puolukkahillon ja siirapin kanssa. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää ruokasooda piimäsekoitukseen ja sekoita lopuksi kaikki aineet keskenään. Voitele ja laita korppujauhoja 1,5 litran vuokaan. 175 °C 70-80 min.
Itse unohdin rusinat ja pähkinät, mutta oli silti tosi hyvää. Ja paljon kuituja! :o) Voin kääntää patonki ohjeen joku toinen päivä, kun nyt en ennätä.
terv. niksinella"
05/06/2009
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
1 a tip
Forum
4 messages, 3 topics
Comments
1 comment
Registration time
03/21/2009 1:22 PM