Vanhan ajan ruskea kastike – 06/05/2009 5:20 PM
Vanhan ajan ruskea kastike:
-nokare voita tai enemmän
- n.2-3 ruokalusikallista tummaa jyttejauhoa tai enemmänkin, riippuen ruokailijoista
Ruskistetaan mahd. ruskeaksi, sit kaadetaan kiehuvaa vettä päälle. Sipuleita voi paistaa voi- ja jyttejauhon seoksen vieressä samalla pannulla. Suolaa ja vähän heinz ketsuppia
pannaan lämpöä vain ykkösellä, sitten siinä suurustetaan. Gluteenittomat lenkkimakkarat tai nakit siivuineen suoraan kastikkeeseen. Hyvää keitettyjen perunoiden kans.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Forum
1 message
Comments
3 comments
Registration time
06/05/2009 5:11 PM