Glutti-tikku ruoka-annoksiin – 04/21/2012 11:38 AM
Samat kokemukset Roomasta kuin Helellä. Yhdessä ravintolassa varoitettiin ettei saa missään tapauksessa hyväksyä gluteenittomana liputonta annosta.
Koen hieman turhauttavana ja nolona kysellä annoksesta "onko varmasti gluteeniton" henkilökunta luulee helposti että kyseenalaistan heidän ammattitaitoonsa kyselemällä koko ajan.
Testaamaan Semperin uutuuksia – 04/03/2012 12:44 PM
Mullekin tuli pakettikortti!!! Jipii, kerrankin jostain jotain osuu kohdalle Nyt joutuu unohtamaan hetkeksi hiilihydraattitietoisen syömisen, noissa tuotteissa varmaan hiilareita piisaa. Pitää varmaan säästää pääsiäiselle niin pääsee sisko ja äitikin nauttimaan tuotteista
KOTIPIZZAN GLUTEENITTOMAT PIZZAT !!!! – 03/15/2012 8:52 PM
Onkohan se nyt sitten loppupeleissä kuitenkaan teilata koko ketjua ja kaikkia ravintoloita? Me ollaan kuitenkin vain ihmisiä ja tällä tarkoitan että virheitä sattuu ja myöskin piittamattomuutta yms. on olemassa.
Todella ärsyttävää ja harmillista että on sattunut kohdalle huonoja kokemuksia ja että oma kotipitsa on tällainen piittaamattomien pitämä pitseeria.
Hyvä että vaihdetaan kokemuksia hyviä ja huonoja.
Uunituore keliakikko ja äiti päät pyörällä – 03/03/2012 1:31 PM
Tuohon mummo asiaan kommentoisin omasta kokemuksesta. Kyllä se aikaa vaati ja muistutuksia ja monenmonituista kysymystä "onko tässä käytetty vehnäjauhoja entä korppujauhoja". Pyydä mahdollisimman paljon selkeitä esitteitä ym sälää jota voit toimittaa mummolle luettavaksi ja opiskeltavaksi. Oma mummoni oppi leipomaan gluteenitonta pitsaa, niin hyvää etten ole itse saanut samanlaista aikaiseksi vaikka kuinka yritän Jouluruuat ja kaikki syntyi loppupeleissä gluteenittomasti, jos oli tarvetta. Tottakai välillä sattui mokia, mutta nekin huomattiin ajoissa. Myöskin puhelinneuvonta oli kätevää kun aina ei ollut varma asioista.
Muuten, korppujauho on semmonen mitä ihmiset eivät heti osaa ajatella gluteenia sisältäväksi.
Kannattaa lukea tuoteselosteet, tuntuu varmaankin aluksi tosi aikaavievältä mutta siihen tottuu nopeasti ja oppii poimimaan pakettien päältä mahdolliset gluteeniton tekstit.
Tsemppiä, kyllä se siitä lähtee!!!
Islanti – 02/18/2012 5:13 PM
Niin ja muistakaa syödä skyrriä, saahan sitä täältäkin muttä valinnanvaraa löytyy paikanpäältä hurjasti
Islanti – 02/18/2012 5:07 PM
Noniin, nyt on käyty Islannissa ja kyllä suosittelen! Kaikki puhuu todella hyvää englantia ja Islannin kielisellä keliakia kielikäännöksellä pärjäsi todella hyvin. Toiset kauhistelivat ensin mutta joka paikasta sain jotain syödäkseni.
Aika loppui tyystin kesken, olimme vain 3 yötä ja nähtävää olisi vaikka kuinka. Onneksi emme edes yrittäneet revetä joka paikkaan.
Suosittelen
Creme Bonjour savuporo – 01/14/2012 7:05 PM
väittäisin että kun vehnä on mainittu aromina niin se on ok keliaakikolle.
Islanti – 01/05/2012 5:40 PM
Olen jo kielikäännöksen printannutkin Ollaan 3 yötä ja helmikuussa joka ei ilmeisesti varsinaista sesonkiaikaa ole. Kauheasti ei kerkeä näkemään, mutta Blå Lagun on se mikä on ihan pakko kokea. Ei liikaa viitsi kerätä lyhyelle matkalle to do- listaan, muuten menee juoksemiseksi koko loma.
Kerro kaikkea, kiinnostaa tietenkin kaikki ja varsinkin ku olet ns. Islanti konkari niin tottahan pitää imeä kaikki tieto irti!
Islanti – 01/04/2012 7:01 PM
Onko kukaan ollut matkalla Islannissa? Vinkkejä otetaan vastaan.
Keliaakikon arkikieli – 01/02/2012 3:31 PM
Minä syön lutkua ruokaa ja olen myös lutku myös ruokavammanen on aktiivisessa käytössä
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
2 tips
Forum
57 messages, 3 topics
Comments
11 comments
Registration time
02/15/2010 10:21 PM