"Tämä oli huomioitu myös Iltalehdessä
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015012019052637_uu.shtml"
01/21/2015
Sämpylät semperin maalaisleipäjauhoseoksesta
"Siis, porkkana-auringonkukansiemensämpylät Semperin maalaisleipäjauhoseoksesta. Laitan yleensä vettä vähän reilummin, niin tulee huomattavasti parempia - pehmeämpiä ja kuohkeampia. Ohjeen mukaan vettä tulee 3,5dl, laitan vähintään 4 dl. Öljyäkin lorautan hieman reippaammin..." 12/08/2014
"en todellakaan voi suositella. makua ei ollut mielestäni ollenkaan ja koostumus oli todella "ei lasagnemainen". Harmittaa, sillä tämä olisi voinut olla helppo ja hyvä tuote. Lasangelevyt olivat jotenkin todella ohuita..." 10/31/2012
"Tämä siis tuli testattua viime viikonloppuna Lontoossa! Sai ihan oman menun, jossa kaikki oli gluteenitonta. Muiden listalla oli pizzaakin, mutta gluteenittomana sitä ei saanut. Pasta oli todella hyvää, ja palvelu erinomaista! Kannattaa poiketa jos menee Lontooseen. (Ketjupaikka ilmeisesti, joten löytyy muualtakin mutta itse kävin lähellä London Eyeä)" 11/10/2010
Semper Treat viljapatukka, suklaa-vadelma-omena, 22 g
"olipahan hyvää, aika makeaa kuten muutkin on kommentoineet..." 06/22/2010
Gluteenittomia karjalanpiirakoita
"kokeilin viikonlopuna tehdä reseptilläsi, tosi hyviä tuli! en enää ikinä osta kaupasta kalliita valmiita, vaan teen itse! tosin olisin voinut paistaa ehkä muutaman minuutin vähemmän, ei tulisi niin rapsakoita Hyviä silti!" 06/02/2010
"Olen käyttänyt Sunnuntain gluteenitonta jauhoseosta. Varmasti muillakin onnistuu..." 02/15/2010
"Täytin vuoat hieman yli puolen välin, sanotaan nyt että n. 2/3 taikinaa per vuoka Ja se unohtui vielä sanoa, että uuniin 200 asteeseen n.20 min. Ja suklaata vaan runsaasti ja mielellään isoja rouheita, niin kyllä sitä riittää sillon joka puolelle!
Täytyy vielä todeta että koskaan "normaaleista" vehnäjauho muffinsseista en ole saanut noin korkeita ja hyviä! "
01/15/2010
"3 kananmunaa
3 dl sokeria
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
reilusti leivonta (tummaa)kaakaojauhetta ( n.4 rkl)
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
100 g sulatettua leivonta margariinia
1 dl maitoa
1 levy taloussuklaata isona rouheena
Tosi helppo ohje! Ensin vaan munat ja sokeri kunnolla vaahdoksi, sitten sinne sekaan kuivat aineet (yhteen sekoitettuina)ja maito vuorotellen, puuhaarukalla sekoittaen. Sitten suklaarouhe, ja lopuksi sulatettu margariini. Laitoin isoihin muffinssivuokiin, niin tuli ihanan isoja :P Slurps, hyviä oli!"
01/14/2010
"Syön myös huoletta Rossossa, pitsaa ja pastaa. Ihanaa kun jossain voi lukea pastalistaakin ilman että tulee paha mieli kun ei saa ottaa niistä mitään Mutta siis hyviä ovat, molemmat. Ja ilman mitään oireita. (minulla tosin oireet ovat "ainoastaan" monen kuukauden sairastelukierre, ei vatsa oireita tms. Mutta terveenä siis olen pysynyt)" 12/08/2009
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
4 tips
Images
5 images
Links
1 a link
Forum
31 messages, 8 topics
Comments
12 comments
Registration time
02/25/2009 3:39 PM