jaana

Forum messages

<< Start < Previous
Next > End >>
  • Paistotuoretta leipää cittarista 05/10/2013 3:39 PM

    Tässä yhtenä päivänä harmittelin K-kaupassa kun taaskaan ei sattunut olemaan kaupassa paistettua gluteenitonta leipää tuoreena. Myyjä ehdotti, että ostaisin paistovalmiin leivän pakasteena ja paistaisin itse kotona. Ostin kokeeksi Auringonkukka -leivän ja paistoin sen sitten kotona myyjän antamien ohjeiden mukaan. Ja hyvää tuli!
    Enpä olisi itse osannut ajatellakkaan, että näitä leipiä voisi ostaa "raakoina" ja paistaa itse. Taidan ensi kauppareissulla ostaa pakasteeseen jemmaan muutaman leivän raakana ja paistaa aina tarpeen mukaan.

  • Ikäviä tilanteita 09/24/2011 9:31 AM

    Kävin eilen syömässä Oulussa Scandicin ravintola Torillassa työkavereiden kanssa. Meille oli varattu Buffet -ruokailu (yksityistilaisuus), erityisruokavalioni oli ilmoitettu etukäteen. Ensin runsaaseen salaattipöytään: mitään ruokia ei oltu merkitty, joten ajattelin ottaa varman päälle ja kysäistä tarjoilijalta mitkä salaatit olivat gluteenittomia. Parikin tarjoilijaa sitä siinä ihmetteli ja kävivät sitten keittiöstä kysymässä.
    Keittiöstä kävi joku kertomassa minulle salaateista ja samalla sanoi, että pääruuan kanssa oli lisukkeena nuudeleita ja tarjosi minulle nuudeleiden tilalle lohkoperunoita, jotka tuotiinkin pöytään samantien jo alkusalaatin aikana.
    Sitten oli pääruuan vuoro ja siellähän oli iloisesti samassa astiassa kananfileet ja nuudelit sekaisin. Kysyin tarjoilijalta, että voisinko saada "puhtaan" kanan, nuudelikanan tilalle. No tarjoilija taas keittiöön kysymään onnistuuko, ja onnistuihan se. Samalla pyysin uudet lohkoperunat, koska ensimmäiset olivat jo ihan kylmiä.
    Myös jälkiruuan gluteenittomuus piti kysyä erikseen ja taas tarjoilija keittiöstä kysymään.
    Ruoka oli sinänsä hyvää ja henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista, mutta ÄRSYTTÄVÄ joka asia kysyä erikseen kun oli kuitenkin etukäteen tilattu ruoka ja ilmoitettu erityisruokavalioni.

  • Riisipuuro 12/07/2009 10:22 PM

    Mistä riisistä keitätte riisipuuron?
    Olen kuvitellut, että kaikki riisit ovat "puhtaita", mutta kuultuani puheita niiden epäpuhtaudesta kysyin asiaa Risellalta ja näin sieltä vastattiin: "Risella riisien vamistajalta Herba Ricemills S.L.U:lta saamamme ohjeistuksen mukaan, emme suosittele Risella riisejä gluteenittomaan ruokavalioon. Samassa tehtaassa käsitellään myös muita viljatuotteita, joista saattaa jäädä jäämiä huolellisista puhdistustoimista huolimatta."

  • TATTARI ?? 08/24/2009 10:27 PM

    Lähestyin vielä Myllyn Parhaan asiakaspalvelua nettisivujen sisällöstä ja sieltä vastattiin:

    Hei!
    Pahoittelemme, että Internet-sivulle on jäänyt vanhaa tietoa. Tulemme päivittämään sivuston.

    Hoh hoijaa...että sori vaan ja se siitä...

  • TATTARI ?? 08/21/2009 1:40 PM

    Kysyin asiaa asiakaspalvelusta ja sieltä vastattiin näin:

    Myllyn Paras kaura-, riisi- ja tattarituotteet valmistetaan samoissa tuotantotiloissa, joissa valmistetaan myös gluteenia sisältäviä tuotteita. Siten mahdollisuus ristikontaminaatioon on olemassa. Siksi emme suosittele valmistamiamme tuotteita gluteenittomaan ruokavalioon.

    Eli minulla jää ainakin Myllyn Parhaat kaupan hyllylle...

<< Start < Previous
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s