hekate

Comments

<< Start < Previous
Next > End >>
  • Hesburger

    "Hesburgerin kanssa on mulla ollut vääntöä näistä gluteenittomista ruuista sen verran,että vaihdan asioinnin "vihollisfirmaan". Viimeeksi Utin Hesellä yritin tilata gluteenittoman hampurilaisen mutta kassapoika sanoi,että gluteenittoman saa vain ateriana.Sopihan se.
    Kun sapuska tuotiin pöytään,varmistin että on sitten varmasti gluteenitonta.Vastaus:"Hampurilainen on mut ranskalaiset paistetaan paneroitujen kanssa samassa,joten ei voida taata gluteenittomuutta." Jäi ranskalaiset syömättä ja kotiin päästyäni kirjoitin heselle asiasta.Samalla kysyin,miksi heillä on vain yhdenlainen hampurilainen keliaakikoille? Tässä vastaus lyhenneltynä:"

    Kiitos palautteestanne. Pahoittelemme ettemme pysty tarjoamaan ainakaan
    toistaiseksi useampaa gluteenitonta tuotetta. Tuoteturvallisuus on
    meille äärimmäisen tärkeä asia ja siksi olemme halunneet tarjota vain yhden
    gluteenittoman hampurilaisen. Koulutamme jokaisen erikseen tekemään
    gluteenittoman tuotteen, jotta voimme minimoida ja välttää
    ristikontaminaation.

    Gluteeniton hampurilainen pakataan aina punaiseen käärepaperiin ja jos
    jokaista tuotetta olisi saatavana gluteenittomana, niin väistämättä olisi
    riskinä tuotteiden sekoittuminen. Nykyinen malli keskittyy todella hyvin
    gluteenittoman tuotteen valmistukseen turvallisesti, kun henkilökunta tietää
    mitä raaka-aineita gluteenittoman tuotteen väliin voi laittaa ja miten pitää
    toimia. Jos kaikkia tuotteita saisi gluteenittomana, riski
    menetellä väärin kasvaisi merkittävästi.

    Olemme hiljattain tutkineet
    ranskalaisten paistoöljyn ja se on gluteeniton. Gluteenipitoisuus on maks 5
    ppm vaikka samassa altaassa olisi paistettu paneroituja tuotteita. Suurin
    osa ravintoloista paistaa ranskalaiset omassa altaassaan. Tutkimustulos
    perustuu siihen, että rasvan lämpötila on niin korkea, että se polttaa
    gluteenin." Palaako gluteeni oikeesti pois riittävän kuumassa?"
    08/23/2011

  • Findus Rapeaksi paneroitu kalafile (gluteeniton) 340 g

    "Kokeilin,aika hyvää oli.Panerointi vaan oli tehty riisimuroista tai vastaavista ja näytti sen takia kummalta.Mikseiköhän panerointiin ole käynyt vaikka glut. korppujauho?" 09/08/2010

<< Start < Previous
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

    Private message
    Send private message

    Forum
    4 messages, 1 topic

    Comments
    2 comments

    Registration time
    09/08/2010 9:32 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s