Mistä ihmeestä voin vielä saada gluteenia? – 05/28/2021 12:20 PM
Varmaan vehnäyliherkkyys kyseessä, jätä pois kaikki vehnästä valmistettu/ jalostettu.
pyydän vastausta – 05/28/2021 12:19 PM
Dekstroosi ei sovi monelle vehnäherkälle tai keliaakikolle, esim itselle.
Juuri keliakiadiagnoosin saanut, kysymyksiä olisi – 05/28/2021 12:17 PM
Mulle ei käy esim mannitoli.
Maltitoli varmaan samaa tavaraa kun mannitoli.
Glukoosi – 05/28/2021 12:15 PM
Mulla maha menee sekaisin just näistä mitä täällä on mainittu, lisäisin vielä mannitolin, sitä ei kai kukaan maininnut.
Dekstroosia ja maltodekstriiniä voin syödä jos on erikseen merkattu, että valmistettu maissista.
Jos ei mitään lue niin ovat todennäköisesti vehnästä ja jätän väliin,
Sen verran oon vehnäperäistä pystynyt ottamaan, että sitruunahappo, mikä siis tehdään vehnästä, niin oon harkinnalla voinut ottaa, ilman sen pahempia vatsavaivoja. Sitä on usein limuissa ja mehuissa. En kyllä päivittäin sitä käyttäisi.
Glukoosi-fruktoosisiirappi – 05/28/2021 12:10 PM
Mulle ei myöskään sovellu mikään vehnäperäinen.
Oli se sitten dexstroosi, mannitoli, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys tai muu vehnästä tehty.
Ja nämä ns. "gluteenittomat" tarkoittaa vaan sitä että gluteenia on alle 0.003%
Itsellä kai keliakia + vehnäyliherkkyys.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.