Kebab-liha? – 06/08/2009 8:26 AM
Moi!
En uskalla syödä. Olen liian niin usein löyänyt tuoteselosteesta venhän ja korppujauhot yms... Kebulihaa tiettävästi jatketaan aina ja tämä jatketuote vaihtelee varmasti suuresti. Ainahan pyritään matalampiin kustannuksiin, joten juuri "edukkaan" vehnän uskoisin kummittelevan useimmissa keburullissa.
Glukoosi-fruktoosisiirappi – 05/02/2009 9:44 AM
Vehnäperäinen tärkkelys on tavaraa, josta gluteeni on poistettu teollisesti... Gluteenittomat jauhoseokset ja niistä valmistetut tuotteet sisältävät vehnätärkkelystä ja sopivat useimmille keliaakikoille.
Tämä sama ohje toimii myös mm. maltodekstriineissä sekä glukoosi-fruktoosisiirapeissa.
Kokeile miten herkkä olet, eli sopivatko ne myös sinulle.
Mulle nuo ed. mainitut eivät sovi vaan joudun noudattamaan luont. glut. valiota.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Forum
22 messages, 1 topic
Registration time
05/02/2009 9:21 AM