"Tämä leipä on muuten tarkoitettu syötäväksi lämpimänä, jolloin se on parasta." 08/31/2009
"Tällaiset tarinat kyllä todella nostavat matkakuumetta ja poistavat epäilyksiä ruokavalion onnistumisesta reissusta. Erityiskiitos tuosta apteekin osoitteesta Roomassa, jos suunniteltu matka toteutuu, niin nyt ei tarvitse kiertää jokaista apteekkia erikseen." 08/13/2009
"Pitääkin kokeilla laittaa seuraavalla kerralla tuota juustoraastetta taikinaan. Kesäisin olen itse lisännyt kinkkupiirakkaan myös ruohosipulia, antaa kivan vivahteen makuun." 08/02/2009
"Suunnilleen tämmöisellä ohjeella minäkin teen, tosin käytän yleensä Semperin luontaisesti gluteenittomia jauhoja ja leivon melko käsituntumalla (eli en mittaa jauhoja). Joskus olen lisännyt taikinaan psylliumia, mutta hyvä pizzapohja tulee kyllä ilman sitäkin!" 08/02/2009
Löytyjä paikallisesta Citymarketista. Jäätelövohvelit...
"Kuopion Kolmisopen Cittari. PK-seudunkin cittareista uskoisi löytyvän näitä kaikkia tuotteita kun ovat kerran jo tänne Savon perukoillekin tajunneet ottaa myyntiin.
Jos joku kesälomallaan Kuopion suunnalla liikkuu, niin tuossa cittarissa on kyllä todella hyvät valikoimat gluteenitonta (Vuohelan, Pirjon Pakarin, Innofoodsin ja Hankasalmen tuotteita)."
07/17/2009
"Tein viikonloppuna itsekin sitruunarahkatäytteellä, mutta lisäsin rahkan joukkoon hieman kermavaahtoa ja levitin rahkan alle myös hieman appelsiinimarmeladia, koska en rahkasta sellaisenaan kamalasti pidä. Hyvää tuli!" 07/15/2009
"Tuossa linkissä, minkä Jezu laittoi sanotaan näin:
"Kotipizzan gluteenittoman pizzapohjan valmistaa Moilas Oy Naarajärveltä"...."Gluteeniton pizzapohja on yksittäin suojakalvoon pakattu pizzapohja, joka säilytetään ja käsitellään pakastettuna koko valmistusprosessin ajan välttääksemme mahdolliset kontaminaatiot jauhon tai jauhopölyn kanssa." (pohja mitä ilmeisemmin on tuo Moilasen sivuilla Sk-tuotteissa mainittu valmispizzapohja)
Eli sitä pohjaa ei kyllä missään vaiheessa tarvitse vaivata, se on valmiiksi oikean kokoinen ja mallinen ja se vain nostetaan jäisenä siihen alumiinivuokaan jossa siihen laitetaan täytteet. Ja tuo vuoka myös sitten estää kontaminaation paiston aikana.
Itse en ole kotipizzan pizzasta oireita saanut ja syön hyvillä mielin kyllä jatkossakin."
05/10/2009
Paikallisen mansikkatilan antimia, Alanya
"Wow, sen mitä kesätöissä olen mansikkatilalla ollut, niin Suomessa tuon väriset marjat jäävät kyllä peltoon.. hieman raa'an näköisiä osa." 04/05/2009
"Tuo ohjeen jauhomäärä suhteessa nestemäärään on hieman liian iso. Tein puolikkaan annoksen ja laitoin siihen 4dl jauhoa mikä oli ok, 3,5dl olisi varmasti jo riittänyt. Eli tuossa ohjeessa on jauhoa liikaa 5-6dl. Pienemmällä jauhomäärällä tuli ihan syötävän makuinen lopputulos (lisäsin joukkoon hieman psylliumia tuomaan pehmeyttä)." 04/02/2009
Tällaista synttärikakkua tänä vuonna. Pohja on tehty...
"..Puffattua riisiä. Kultapallerotkin ovat gluteenittomia (löysin sellaisia joissa ei ole vehnätärkkelystäkään). Leppikset ovat marmeladia. Pinnalla sulatettua tummaa suklaata (panda) johon lisätty hieman kermaa ettei jähmety liikaa." 03/06/2009
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
136 tips
Products
22 products
Images
190 images
Links
14 links
Forum
629 messages, 55 topics
Comments
139 comments
Registration time
01/19/2009 10:18 PM