Gluteeniton Grandiosa-pizza – 04/26/2014 8:39 AM
Kiireen vilkkaa menin tuosta Jezun antamasta palaute-linkistä ja kerroin Grandiosalle miten täälläkin kaivataan gluteenittomia uutuuksia.
Joskus ennen tuli Grandiosa-pizzoja noukittua pakastealtaista. Toivottavasti tämä gluteeniton pizzakin jatkaa ihan mukavaa sarjaa. Aina ei jaksaisi tehdä itse.
AKUUTTI TÄNÄÄN tv 2 – 04/03/2014 12:02 AM
TV1 lähettää vielä uusinnan torstaina 3.4. klo 9.30.
Oat Rolls -kauratyynyt – 04/02/2014 11:54 PM
Moilasen Oat Rollsit ovat ainakin minulle maistuneet, kun niiden makuun pääsin noin viikko sitten. Kerta kaikkiaan mukava rakenne, ja aivan "leipämäinen" maku, näistä saa hyvät voikkarit aikaan. Tämä taikina olisi hyvää myös vuokaleivän muodossa.
Kauratyynyt eivät mielestäni ole raskaita syödä, mutta pari näitä ja vatsa on täynnä, eli täyttävät kuten tavallinen tuhti leipä.
Moni karttaa gluteenia, vaikkei sairasta keliakiaa – 02/03/2014 12:26 PM
Olen huomannut saman, että kaupan koko ei välttämättä kerro miten asiat on hoidettu, ja onko heillä gluteenittomuudesta tarpeeksi tietoa.
Eihän se riitä, että kaupasta löytyy pari leipää ja keksipaketti, pari jauhopussia ja gluteeniton torttutaikina. Kyllähän muutakin gluteenitonta on oltava tarjolla, sillä tuo ei vielä vehnättömän, rukiittoman ja ohrattoman tarpeita täytä.
Sisartuotteet jo olemassa olevista tuotteista olisi aika mainio ratkaisu, tai se että tehtäisiin tilauksia pienistä kotimaisista gluteenittomista leipomoista, jotta aina olisi jotakin tarjolla, ja kauppojen pieniin tuotevalikoimiin saataisiin vaihtelua.
Onhan surkeaa jos vain yhtenä tai kahtena päivänä viikossa saa tuoretta leipää ja silloinkin ajatuksella nopeimmat ehtivät ensin, eli jo myöhemmin iltapäivällä tai illalla näet tyhjän hyllytilan sen suosituimman tuotteen kohdalla.
Suurimmilta paikkakunnilla kuuluisi ehdottomasti löytyä gluteeniton leipomo. Ja vaikka ne leipomot olisivat olemassa, pitää vaihtoehtoja ja lisää valikoimaa tilata kauempaa. Kaikille ei sovi tai maistu ihan joka valmistajan jauhoseokset mitä leivonnaisissa on käytetty, siksikin laajempi ja muuttuva, asiakaskunnan makumieltymyksiä paremmin tutkiva tarjonta olisi kiva juttu.
Gluteenittomien tuotteiden tarve ei noin vain pyyhkiydy pois. Mutta vehnä on niin raskasta, etten sen vaikutukset kumoavan ruokateollisuuden ihmeen, tai lääketieteen löytämän parannuskeinonkaan jälkeen en halua kokonaan jättää kevyitä ja hyvin sulavia gluteenittomia jauhoja.
Hyvää itsenäisyyspäivää! – 12/07/2013 2:07 AM
Kiitos toivotuksesta 2013 ja hyviä tulevia itsenäisyyspäiviä. Nyt ollaankin jo seuraavan vuorokauden puolella, johtuen siitä että Tuntematon Sotilas esitettiin tänä vuonna myöhään illalla, ja sitähän tuli seurattua samalla niitä näitä puuhaillen.
Lidlissä gluteenitonta pastaa – 12/03/2013 11:43 AM
Kikhernejauhotko ne haisevat siinä Lidlin pastassa niin kauhealle?
Uusia gluteenittomia Rainbow-tuotteita – 11/26/2013 2:09 PM
Samaa mietin kuin emma, eli tortilloja ja mieluiten oikean kokoisia. Nythän löytyy vehnätortillan korvikkeeksi kämmenen kokoisia pieniä maissikakkaroita.
Jäätelökakuista tuli mieleen, ettei ainakaan mantelipohjalla ja ilman sitruksia ja sitruunahappoa, kiitos.
Joku oli aiemmin kertonut tällä sivustolla gluteenittomista (Sia) Putte -jäätelötuuteista. Itse en ole ainakaan nähnyt niitä missään. Harmi kun sellaisista herkuista huhupuheina kuulee tai valmistajan sivuilla näkee kuvan, mutta Suomeen niitä ei vain saada.
Uusia gluteenittomia Rainbow-tuotteita – 11/22/2013 1:55 PM
Merkinnät on saatettava kuntoon ja näkyville, ja tuotava myös mausteet esiin mitä tuotteissa on käytetty. Eihän se ole kovin vaikeaa toteuttaa.
Olen samaa mieltä kuin muutkin, eli jo olemassa olevista tuotteista turhat vehnäjauhot ja ruisjauhot pois, ja tilalle gluteenittomia jauhoja.
Kaipaan leipiä, pullia, piirakoita, keksejä. Riittävästi vaihtelua ja valikoimaa, koska kaikki eivät ole mieltyneet esim.tattariin tai sokerijuurikaskuituun. Tai vaikka tapiokajauhoihin?
Yksi jota olen kauan kaivannut on gluteeniton ja laktoositon, väriaineeton, lisäaineeton valmismajoneesi ilman sitruunaa, chiliä ja voimakkaita mausteita, jotka on siis tietystikin kerrottu tarkemmin kuin maininnalla mausteet.
Haluamansa mausteethan voi aina lisätä itse, mutta niitä ei saa pois jos joku ruokailijoista ei voi syödä sitä ja toinen tätä.
Keliaakikot, allergiset ja vatsaongelmaiset tarvitsisivat kokonaan oman tuotesarjan valmisruokien, maustettujen ruokien, säilykkeiden ym.puolelle joka olisi huomattavasti pelkistetympi ja siten heille suunnattuna hellempi ja turvallisempi versio.
Ilman tattaria? – 11/04/2013 12:45 AM
Tattariin voi yrittää totutella käyttämällä sitä niin pieniä määriä muiden leivontajauhojen joukossa, ettei sitä juurikaan huomaa.
Ymmärrän kyllä täysin mistä puhut, sillä väkevänhapan maku suussa tuntuu seuraavan joka kerta kun kyseistä jauhoa vähänkin reilummin laittaa leipomuksiin.
Ei kai sitä mikään varsinaisesti korvaa, jollei sitten lukuun oteta ruista, mutta sehän ei keliakikolle ole mikään vastaus.
Käytä tummempia versioita jauhoista, kuten vaikka tummia täysjyvä riisijauhoja ja lisäksi sokerijuurikaskuitua, joka tosin on sekin aika tymäkkää, ja itselleni vaikeampi kohdattava kuin tattari. Ehkä kaurajauhoillakin voisi kokeilla.
Gluteeniton pannari? – 09/02/2013 3:28 PM
Diamanto kirjoitti:
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
3 tips
Products
6 products
Forum
44 messages, 4 topics
Comments
66 comments
Registration time
11/28/2012 12:01 AM