Uudet hampparit Mäkkärillä – 11/24/2013 8:59 PM
Kyllä! Liityn uuden hampurilaisen fanijoukkoon. Pitkän aikaa joko söin pelkät ranskalaiset tai sain hampurilaiskaupan päälle pahan mielen, mutta nyt... Ah! Taivaallisen pehmeä sämpylä, ihanan paljon ihanasti paahtuneita seesaminsiemeniä päällä, sisältö pysyi sämpylän sisällä... Loistavaa! Hyvä Moilasen tuotekehittelijät! Hyvä Mäkki!
Hyvä hamppari, parempi mieli.
Gastroskopian jälkeen – 09/01/2013 10:11 AM
Mulla tehtiin aikaisemmin nuo koepalojen otot erilaisella, hellemmällä joskin hitaammalla tekniikalla, jossa ohutta letkua vietiin nielemällä ohutsuoleen. Gastroskopia on aika lailla brutaalimpi menetelmä, kun letku vaan runtataan vatsaan. Mulla sattuu usein vatsanporttiin (vai mikä se läppä nyt sitten nimeltään onkaan) gastroskopia, ja närästää monta päivää. Luulisin että turvotus on nimenomaan siitä ilmasta, mikä vatsaan on pumpattu. Sehän saattaa poistua aika hitaasti.
Sain tietää keliakiasta, ahdistaa – 09/01/2013 10:02 AM
Itse en ole osannut ajatella keliakiaa sairautena, vaan lähinnä ominaisuutena. Mulla on todettu keliakia 30 vuotta sitten, kymmenenvuotiaana, puolivahingossa. Oireet oli sen verran vähäiset, että jätin monta vuotta noudattamatta ruokavalioa. Heräsin vasta kun hampaista rupesi kiille kupruilemaan. Kun sitten siirryin gluteenittomaan ruokavalioon, muutos oli järkyttävä. En ollut edes huomannut kuinka valtavan pahoin olin voinut kaikki ne vuodet. Uskon että jos sinulla on yhtä iso muutos voinnissa, ei diagnoosi tunnu enää niin järkyttävältä. Ja tosiaan, nykyään meitä on monta, vertaistukea on saatavilla ja tuotteisiin (joita on nykyään todella laajalla skaalalla)tottuu. Kunhan löydät ne omat suosikkisi, niin elämä helpottuu. Tsemppiä!
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Forum
3 messages
Comments
1 comment
Registration time
04/11/2013 9:40 PM