SBr

Forum messages

<< Start < Previous
Next > End >>
  • Vähempikalorista gluteenitonta valmisleipää? 11/11/2015 1:32 PM

    Onko kukaan löytänyt esim pakasteleivistä vaihtoehtoa, jossa ei olisi lähtökohtaisesti nelinkertaista kalorimäärää normaalileipään nähden? Vai pitäisikö siirtyä näkkärilinjalle.

  • Gluteenittoman leivonnan hyvät puolet 12/17/2012 9:55 AM

    Puolen vuoden opettelun jälkeen voisin todeta gluteenittoman leivonnan osalta muutamia hyviä puolia:
    - taikinat ovat enimmäkseen helppoja tehdä, ainekset yleensä vain sekoitetaan
    - ei tarvitse alustaa, kun ei sitkoa siitä sen kummemmin tule, joten nopeaa
    - leipävuokaan leivinpaperi, niin ei tarvitse voidellakaan

    Gluteeniton leivonta sopii kiireisellekin ihmiselle, kun vaan jaksaa sen verran perehtyä, että löytää erilaiset jauhot kaupasta. Reseptejä löytyy netistä pilvin pimein. Leipäpuoleen saa leipomalla vaihtelua, lisäksi voi säästää myös selvää rahaa.
    Eilen tein ensimmäistä kertaa gluteenittomia piparkakkuja. Taikinan kaulin leivinpaperin päällä, kun se oli niin pehmeää. Ja piparkakut olivat kyllä todella rapeita!

<< Start < Previous
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

    Private message
    Send private message

    Tips
    5 tips

    Products
    1 a product

    Images
    1 an image

    Forum
    2 messages, 2 topics

    Comments
    3 comments

    Registration time
    08/03/2012 10:35 AM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,024s