Vähempikalorista gluteenitonta valmisleipää? – 11/11/2015 1:32 PM
Onko kukaan löytänyt esim pakasteleivistä vaihtoehtoa, jossa ei olisi lähtökohtaisesti nelinkertaista kalorimäärää normaalileipään nähden? Vai pitäisikö siirtyä näkkärilinjalle.
Gluteenittoman leivonnan hyvät puolet – 12/17/2012 9:55 AM
Puolen vuoden opettelun jälkeen voisin todeta gluteenittoman leivonnan osalta muutamia hyviä puolia:
- taikinat ovat enimmäkseen helppoja tehdä, ainekset yleensä vain sekoitetaan
- ei tarvitse alustaa, kun ei sitkoa siitä sen kummemmin tule, joten nopeaa
- leipävuokaan leivinpaperi, niin ei tarvitse voidellakaan
Gluteeniton leivonta sopii kiireisellekin ihmiselle, kun vaan jaksaa sen verran perehtyä, että löytää erilaiset jauhot kaupasta. Reseptejä löytyy netistä pilvin pimein. Leipäpuoleen saa leipomalla vaihtelua, lisäksi voi säästää myös selvää rahaa.
Eilen tein ensimmäistä kertaa gluteenittomia piparkakkuja. Taikinan kaulin leivinpaperin päällä, kun se oli niin pehmeää. Ja piparkakut olivat kyllä todella rapeita!
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
5 tips
Products
1 a product
Images
1 an image
Forum
2 messages, 2 topics
Comments
3 comments
Registration time
08/03/2012 10:35 AM