Retiisi

Forum messages

<< Start < Previous
Next > End >>
  • Gluteeniton lanttulaatikko? 12/16/2009 9:02 PM

    Olen näitä gluteenittomia ruokia ja leivonnaisia tehnyt pari vuotta ja vieläkään en tiedä millain jotkut jauhot käyttäytyy leivonnassa. Nyt kun on vehnätärkkelyskin kielletty niin mitenkähän mahtaa tattarijauho käyttäytyä perunalaatikossa eli imeltyykö se??

  • Gluteeniton lanttulaatikko? 12/16/2009 8:57 PM

    Lanttulaatikon voi tehdä itsekin, se on helppo tässä ohje: Tämä on bataatti-lanttulaatikko 8 annosta

    500 g bataattia (osta vähän enemmän sillä kuoret painaa paljon)
    n. 600 g lanttua (valmis kaupassa myytävä survos muovipussissa)
    0,5 tl suolaa keitinveteen
    0,5-1 ltr vettä, niin, että pilkotut bataatit just peittyy
    0,5 tl inkivääriä
    0,25 tl vaökopippuria
    2 rkl fariinisokeria
    1 dl kaura tai riisi tai soijamaitoa
    1 tl öljyä vuokaan voiteluun

    Kuori ja paloittele bataatit isoiksi lohkoiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi, mausta suolalla ja keitä lohkot kypsiksi. Kaada keitinvesi talteen. Yhdistä soseutettu bataatti ja valmis porkkanasose, mausta.Sekoita maito soseeseen ja ohenna lisää keitinliemellä. Seoksen tulee olla selvästi löysempää kuin perunamuusi.
    Voitele 1,5 litran vetoinen vuoka öljyllä ja kaada seos siihen. Kypsennä 175 asteessa tunti. Huomaa: tämä kuohuu joten älä laita vuokaa täyteen ja toinen vinkki suojaa leivinpaperilla uunin pohja.
    Kirjoitti Retiisi

<< Start < Previous
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s