"Paikallisen S-Marketin hiutale- ja ryynihyllystä tarttui tänään matkaan pussi Biofairin quinoa-hiutaleita. 500 gramman pussilla hintaa hieman vajaa 5 euroa.
Pusssissa ei tekstiä gluteenittomuudesta, mutta kuvittelisin olevan, kun kerran kokonainen quinoakin on.
Täytyypä kokeilla huomenna keittää hiutaleista aamupuuro."
10/17/2009
"Viron kieli ei oikein taivu, mutta näyttipä olevan keskustelupalstakin ja keskusteluaiheet hyvin samoja kuin täälläkin. Keliakian toteamisesta, gastroskopioista, keliakiakorvauksesta, ruokaohjeista ym. Tuo tuotteitten saatavuuslistaus hyvä, jos tarvis tulee." 09/28/2009
"Tää on ihan kätsy täällä. Ei tartte itse laskeskella indeksejä. Ja näkee suoraan ollaanko vihreällä vai lipsuttu punaisen puolelle !" 07/17/2009
"Tuon sitruunarahkapurkin vyötteessä on ohje, että täytteeksi voi laittaa sekoituksen yhdestä sitruunarahkapurkista ja yhdestä Viola-appelsiini-tuorejuustopurkista. Tulee älyttömän hyvä, mutta ei mitenkään kevyt, koska tuorejuuston rasva% oli aika huikea. Ilmankos oli niin hyvä... Maku varmaan vastaa Suviihin sekoitusta." 07/15/2009
"Brunbergilla on muuten uusi (?) Alku-karkki. Siinä on sitruuna ja lakritsi samassa karkissa ja varmaan sekin gluteeniton, koska molemmat on yksinäänkin gluteenittomia. Tuli Porvoossa käydessä ostettua - ja nopeasti tulivat syödyksi, kun olivat niin hyviä." 06/18/2009
"Mape !
Kurkkaapa linkeistä tuo http://www.celiactravel.com...
Siellä on tosi hyvät kielikäännökset (paremmat kuin Keliakialiiton sivuilla olleet)."
06/01/2009
"Laitoin piirakkaan puolukan sijasta pilkottua raparperia ja tuli oikein hyvä piirakka. Vähän kalpeampi vain kuin puolukasta tehty." 05/31/2009
"Olen pari kertaa tilannut Kotipizzasta gluteenittoman pizzan (kaksi eri Kotipizzaa) ja valmistusprosessi on mennyt juuri niinkuin Kotipizzan sivuilla on kerrottu. Otin pizzat mukaan ja ne laitettiin paistettuna alumiinivuokassa pizzalaatikkoon. Paikan päällä en ole syönyt, joten lautaselle siirtovaihetta en ole nähnyt.
Jatkossakin syön huoletta Kotipizzan pizzoja. Makukin on ihan jees."
05/08/2009
"Keskisen sivuilta löytyy näköjään reseptejäkin, mm. että tattariryyneistä voi idättää tattarinituja salaatiksi ja lisukkeeksi. Täytyypä kokeilla joskus. Idut on tosi hyviä." 04/30/2009
"Vuohelan sivuilta näyttää löytyvän lounaslistakin arkipäiville (ma-pe). Jos liikkuu lounasaikaan Hartolan tienoilla, kannattaa varmaan käydä maistamassa ja laittaa kommentteja tänne. Omia maistelukokemuksia ei ole." 04/06/2009
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
7 tips
Products
10 products
Links
16 links
Forum
719 messages, 11 topics
Comments
188 comments
Registration time
02/12/2009 6:42 PM