Kuitulisät – 05/20/2009 5:05 PM
Bio-kuitu? Elinvoima-kuitu? Biq-kuitu? Laihdutus-kuitu?
Onko kukaan tutustunut tai kokeillut? Taidan käydä luontaistuotekaupassa viikonloppuna
Kuitulisät – 05/20/2009 1:02 PM
Mullakin on noita pofibereitä ja muita kyllä mutta niitä tulee loppujen lopuksi käytettyä melko harvoin.
Haen nyt siis jotain mitä ei sekoiteta mihinkään ruokiin vaan napataan ihan sellaisenaan ylimääräisenä buustina, vähän niinkuin vitamiinipillerin tapaan.
Pellavasiemenlima olisi yksi vaihtoehto. Ruokalusikallisessa pellavansiemeniä on 3g kuitua, mikä ei mun mielestä oli niin hirvittävän paljon kuitenkaan. Mahtaisiko jossain puristeessa tai vastaavassa olla enemmän?
Ikäviä tilanteita – 05/20/2009 11:06 AM
Kaikenlaisiin tilanteisiin ja ärsytyksiin olen tässä kymmenen vuoden aikana joutunut mutta täytyy sanoa että RAIVOSTUTTAVIN tapaus oli kun sairaalaosastolla ollessani minulle tuotiin tavallista ruisleipää aterialla! Yritin reklamoida, mutta "tarjoilija" totesi tylysti, ettei tiedä mistään, hän vain roudaa näitä. Epäilen, että terveiseni eivät koskaan menneet keittiöön asti.
SAIRAALASSA!!! Samassa h****tin laitoksessa jossa keliakiani alunperin diagnosoitiin! Ja pisteenä i:n päällä olin sisätautien osastolla.
Huoh, verenpaine nousee edelleen vaikka tästä on jo viitisen vuotta aikaa.
Kuitulisät – 05/20/2009 10:34 AM
Tulin tässä miettineeksi että pitäisikö ottaa päivärutiineihin joku kuitutabletti tai -jauhe, kun ei sitä kuitua kuitenkaan tule tarpeeksi läheskään joka päivä.
Onko kenelläkään kokemuksia tai suosituksia? Googlailin noita luontaistuotevalmisteita mutta missään ei oikein kerrottu paljonko ne sitä kuitua sisältää
Itsetehty pasta – 05/20/2009 9:37 AM
Siellä on!
Tästä reseptistä oli näköjään jäänyt suola pois, pahoitteluni.
Itsetehty pasta – 05/17/2009 8:08 PM
Minä olen tehnyt ja hyvää tulee!
Tarkkaa reseptiä en osaa antaa mutta aloitan turvottamalla psylliumista ja vedestä hyytelön. Siihen lisään munan ja jauhoja ja vaivailen koneella 5-10 minuuttia. Vettä tai jauhoja lisään jos taikina ei tunnu "palloutuvan". Sitten hetkeksi jääkaappiin kelmussa asettumaan.
Veikkaisin että mitat on ehkä reilu teelusikka psylliumjauhetta, vajaa desi vettä, yksi muna ja kolmisen desiä jauhoja.
Jauhoina olen käyttänyt sunnuntain ja pirkan vaaleita jauhosekoituksia. Kuitupitoisemmat kokeilut on vielä tekemättä, kertokaa ihmeessä jos joku on kokeillut?!
Käytän kaulimiseen ja leikkaamiseen pastakonetta, mikä on eittämättä aika jänskä show tuon gluteenittoman taikinan kanssa, mutta huumorilla siitä selviää! =D
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
4 tips
Forum
6 messages, 1 topic
Comments
1 comment
Registration time
05/17/2009 7:59 PM