Ketsuppi!! – 03/02/2013 11:46 PM
milla kirjoitti:
Imellytetty perunalaatikko – 11/04/2009 5:36 PM
Itse olen tehnyt aivan saman reseptin mukaan kuin ennenkin. Jauhot vaan vaihtanut gluteenittomiin. Eroa ei olla maussa huomattu ollenkaan. Ja imellytän yhtä kauan, eli yön yli hellan päällä peitettynä.
Ekana jouluna kyllä pelkäsin jääväni laatikoista paitsi. Mutta pakko sitä oli ottaa itteensä lopulta niskasta kiinni ja ruveta kokeilemaan...ja hyvää on tullu..
Ja kohtahan niitä saa ntts ruveta väsäilemään.
Psyllium – 11/04/2009 5:27 PM
Itse käyän psylliumia sämpylä- ja pullataikinoissa. N.1 rkl/ 0,5l nestettä. Saa paremmin leivotua,kun saa psylliumista sitkoa.Muistan sen tunteen kun ekaa kertaa sain käsin pyöritellä glut. sämpylöitä... ;D
Ihan ku ennen vanhaan...siis ennen keliakiaa...
Oletko Marjatta kokeillut ksantaania? Antaa myös sitkoa.
Glutaner-olut – 03/31/2009 11:31 AM
Raumalla Citymarketissa oli jotain ulkolaista, tais olla pariakin laatua... Nimiä en muista, mutta otampa selvää.....
Onko ehtoollisleipä gluteenitonta? – 03/27/2009 6:08 PM
Mun tyttö pääsi viime kesänä ripille(hänellä myös keliakia). Hän sai erikseen gluteenittoman ehtoollisleivän. Ja mun piti etukäteen ns.tilata samainen läpyskä...
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
4 tips
Images
1 an image
Forum
5 messages
Comments
1 comment
Registration time
01/28/2009 5:54 PM