Sacher kakku – 01/05/2011 12:21 PM
Kellään kokemusta Keliapuodista saatavasta Sacher kakusta, leipomo Bergvall´in tekemää.? Onkohan makoisaa?
Gluteenittomat hampurilaiset – 12/31/2010 3:23 PM
niinpä, Amerikassa lukee pahvisessa kahvimukissakin, "kahvi voi polttaa"
Joulun jälkeen – 12/31/2010 3:18 PM
Kokeile tuota, että laitat jo imeltymisvaiheessa lorauksen siirappia. Laitoin maitoakin käsituntumalla enkä mittojen mukaan. Tuli löysähköä ja makeaa. Lootaahan voi tehdä muulloinkin kuin jouluna ♥
Uuden Vuoden/2011 menu – 12/31/2010 10:33 AM
Sisäfile pihvit, (Vantaan Jumbossa tarjouksessa suomalainen HK:n sisäfile 18,95 EUR kg) - itse tehtyä valkosipulimaustevoita sekä uunijuureksia: porkkanaa, punasipulia, perunaa.
Jälkiruoaksi hedelmäsalaattia ja kuohuviiniä
Puola, Gluteeniton – 12/30/2010 1:30 PM
Ota tuonne yhteyttä,
http://www.celiakia.org.pl
Joulun jälkeen – 12/30/2010 1:15 PM
Ei onnistunut mullakaan perunalaatikko viime jouluna. Tänä vuonna onnistui, tuli aivan täydellistä (= perheen mielipide). Testailtiin ensin noita gl valmislaatikoita ja ei niistä kyllä saanut tuunaamallakaan mieleistä, joten päätin taas yrittää tehdä itse.
Käytin Pito perunaa 1½ kg:n pussi, vain 2 tasapäistä ruokalusikallista Sunnuntai gl jauhoja. Tänä vuonna lisäsin jo imeltymisvaiheeseen lorauksen (aika suuren) siirappia. Jossain ohjeessa neuvottiin.. Toisen lusikallisen jauhoja sekoitin survottujen perunoiden joukkoon siirapin kanssa ja toisen ripottelin perunoiden päälle. Kattilan käärin pyyheliinaan ja jätin hellalle yöksi.
Ja unohdin tietty sekoitella pari kertaa kuten neuvotaan.
Seuraavana päivänä maistoin ja kas oli imeltyminen tapahtunut. Lisäsin loput ainekset ja vielä vähän siirappia. Maistelin ja tuumasin, että hyvä tulee. Päälle ripottelin gl korppujauhoja siivilän läpi. Laatikot paistoin 100 C asteisessa uunissa 2 tuntia.
Joulun jälkeen – 12/28/2010 3:35 PM
Ninni, Jumbon Prismassa näytti olevan. En osaa sanoa löytyykö muista Prismoista.
Puuroista ja muroista – 09/21/2010 12:33 PM
Semperin Puhdas kaura on hyvä vaihtoehto. Maistuu perus kaurapuurolta, ei maustettua. Citymarketeista olen löytänyt, 500 g pakkaus, hinta n 2 EUR. Helppo tehdä, 1 annos, 2½ dl kylmää vettä, hiutaleet sekaan ja keittoaika n 2-3 minuuttia. Päälle marjoja tmv.
Leivät – 09/17/2010 4:05 PM
Zlatan kirjoitti:
Leivät – 09/17/2010 3:11 PM
Minäkin otan mukaan vakuumipakattua leipää ja paahtopussin. Meillä on yleensä hotellihuoneisto missä voi itse kokkailla aamiaista ihan omaan tahtiin. Ja joskus jopa laittaa illallista, hakea viiniä kaupasta,laittaa kynttilät palamaan. Ihan mukavaa.
On mulla ollut mukana puuroaineksiakin. Onhan se paljon mukavampi lähteä kaupungille kun on vatsassa palan painiketta eikä heti tunnin parin kuluttua kauhea nälkä, eikä tarvitse etsiä ruokapaikkaa mistä löytyy just mulle sopivaa foodia. Ja se selittäminen tarjoilijoille, on vaan välillä niiin rasittavaa.
Ja kyllähän sitä toki ruokakaupassa käydessä tulee vilkuiltua mitä uutta gluteenitonta mahtaisi löytyä. Uutuudet aina kiinnostavat.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
20 tips
Products
2 products
Images
6 images
Forum
117 messages, 9 topics
Comments
28 comments
Registration time
05/07/2009 11:45 AM