Mahavaivat katosivat ulkomailla! – 08/30/2011 5:21 PM
Minulla on ns. gluteeni-intoleranssi, eli vasta-aineet eivät olleet koholla eikä koepaloistakaan löytynyt mitään poikkeavaa, mutta anemia parani vasta vaihdettuani gluteenittomalle ruokavaliolle eli jonkun sortin pseudo-keliakia on kyseessä. Olen ollut gluteenittomalla ruokavaliolla nyt muutaman vuoden ja voinut hyvin. Lisäksi minulla on vehnäallergia eli reagoin Suomessa käydessäni hyvin reippaasti gluteenittomiin tuotteisiin, joihin on käytetty vehnäntärkkelystä (asun pysyvästi Keski-Euroopassa). Euroopan gluteenittomat tuotteet ovat kaikki ns. luontaisesti gluteenittomia, eli eivät sisällä kauraa eivätkä vehnäntärkkelystä. Voisiko tästä etsiä syytä oireiden vähenemiseen ulkomailla?
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.