Tuhkapilvi – 04/20/2010 7:45 AM
Käy nyt kuitenkin Suomen konsulaatissa piipahtamassa ja hoidattamassa tuo viisumiasia kuntoon. ne on aika tarkkoja USAn rajalla tosta, ja vaikka tilanne on päällä niin ongelmaa voi tulla...
"Se on automaattisesti gluteeniton" – 04/18/2010 7:08 PM
Terveystarkastaja on se oikea paikka. Gluteenillisen ruoan tarjoaminen gluteenittomana rinnastuu pahentuneen ruoan tarjoamiseen ja ruokamyrkytykseen.
Vielä kerran kylässä syömisestä – 04/18/2010 11:04 AM
Hei Hana!
tollasissa tilanteissa, että olen kylässä ja on sekä gluteenillista että gluteenitonta ruokaa tarjolla, yritän aina etuilla ja ottaa ekojen joukossa. Otan sitten kerralla sen verran kun otan enkä enää santsaa. Joskus selittelen etuilemista, joskus en. Näin varmistan sen että saan varmasti oikeaa, kontaminoitumatonta ruokaa.
Uusia Garbon tuotteita – 04/10/2010 10:13 AM
Pohjanmaalla on muutenkin ihan loistava valikoima. Oli pudota alaleuka nilkkoihin asti kun ekaa kertaa menin Sjoen cittarin gluteenittomien hyllylle. Onko pohjanmaalla enenmmän keliakiaa?
Nettikauppaa ulkomailta – 03/29/2010 10:21 PM
Malmin Cittarissa oli Disney pastaa ja Puuhapetepastaa - GLUTEENITTOMANA!! Mee kattoon
Rosso – 03/29/2010 10:17 PM
mä olen syönyt usein, ja ihan luotettavalta on tuntunut. Oireitahan mä en saa mistään, joten varma ei voi olla muustakuin omista keitoksista.
Hirvelän Kaurakuitunen – 03/29/2010 5:20 PM
no toihan vasta sekaannusta aiheuttaakin!!
Miks ei voi olla vaan jompi kumpi ja sitten siellä alla "jauhot voi korvata myös jyttejauhoilla, jolloin tuote on gluteeniton mikäli leivonnassa on harjoitettu varovaisuutta kontaminaation suhteen"?
Hirvelän Kaurakuitunen – 03/28/2010 2:46 PM
VOI apua! Annoithan palautetta?
Tätä tämä "erittäin vähägluteeninen" -termi teettää, helvetti!
Aloittelija kyselee reagointiherkkyydestä yms. – 03/28/2010 2:43 PM
Vaikein asia tässä keliakiassa näyttää todella monelle olevan ymmärtää, että oireettomuus EI ole sama asia kuin terveys tai tuotteen turvallisuus.
Itsellä ei ole IKINÄ KOSKAAN ollut keliakiasta YHTÄÄN näkyviä oireita. Sattumalöydöksenä tämä keliakia multa todettiin verikokeista. Jos noudattaisin Tallulahin ohjeita, söisin tavallista leipää joka päivä, koska ei siitä oireita tule. Tuhoa tulee kuitenkin suolessa!
Kukaan keliaakkikko ei siis voi pelkän fiiliksen pohjalta sanoa, että joku tuote käy keliaakikolle kun ei kerran tule niitä oireita. Ja jos sanoo niin älä usko!
Sanottakoon vielä, että veriarvotkaan ei tässä ole hyvä apu. Jos syöt kellogin muroja tammikuussa ja helmikuussa veroarvot on ok, se ei missään nimessä tarkoita että homma olisi ok niitä muroja syödä. Kukaan meistä ei kuitenkaan päivittäin niitä veriarvoja testaa.
Keliakian ruokavalio on tiukka, mutta sitä noudattamalla minimoi gluteeenin aiheuttamat pitkäaikaishaitat (syöpä, lapsettomuus, osteoporoosi jne).
Nestlen murot (Havre Cheerios) – 03/27/2010 3:52 PM
no en kyllä söisi
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
2 tips
Forum
90 messages, 5 topics
Comments
3 comments
Registration time
12/06/2008 11:08 AM