Kermapulla

Forum messages

<< Start < Previous
1 2
  • Vuohelan tuotteiden hinta 08/19/2011 3:25 PM

    Juu ovat "tuoreempia" kuin kaupassa. Käsittääkseni lähes kaikki glut."tuore"leipomot leipovat päiväaikaan elikä tuotteet jotka leivotaan tänään ovat huomenna kaupassa. Ei niinkuin tavis leipä eli yöllä leivotaan niin samana aamuna on kaupassa.

  • Hyvä mieli Iittalan Shellin Helmi Simpukasta! 08/17/2011 4:32 PM

    Itse olen Iittalan Shellillä tilannut monesti G-sämpylän ja aina on ollut runsaasti täytteitä (juustoa/kinkku tai molempia sekä kasviksia) Tosi hyvä on ollut. Eli tosiaan on kyllä käymisen arvoinen mesta Tre-Hki välillä.

    Toisin kuin pari kertaa käytyäni ABC-Tiiriössä H:linnassa päätin että ei enää ikuna. Eka kerralla glut.leipä perusMoilasen siivu ja päällä läpinäkyväjuuston siivu ja joku salaatinlehti. Toka kerralla karjalanpiirakka munavoilla = karjanlanpiirakka voideltuna ja siivutettu muna päälle! Voi jestas sentään.

  • Café Picnic 06/15/2011 5:50 PM

    Moro,
    Mulle on käyny Picnicissä niin et rupes leikkaan gluttia sämpylää halki siinä perusmuruleikkuulaudalla. No sanoin ja heitti sit ekan meneen ja hoiti uuden puhtailla

    Mutta tohon murujuttuun: menee mielestäni Amerikkalaiseen malliin - emme voi 100% taata etteikö olisi voinut olla muruja.... kuka voi taata??? Voiko mikään ravintolakeittiö taata? Mutta voi tehdä kaikkensa.

    Leviterasian tyttö olis voinu ottaa silti uuden ja vaihtaa sulle perunat, sillä olis ainakin sen varmistanut.

  • Frian UUSI pizzapohja 01/04/2011 1:36 PM

    Frialta tullut uusi pizzpohja, minä löysin K-Supermarketistani. Ai että se on nannaa ja myös meidän perheen vehnänsyöjän mielestä se on SUPER hyvää = ei erota normista.

  • All inclusive ja keliakia? 01/04/2011 1:28 PM

    Heipä!
    Olen ollut All Inclusivessa neljästi:Meksikossa, Montenegrossa, Kreikassa sekä Marokossa ja omien kokemusteni perusteella voin suositella lämpimästi.
    Joka paikassa on ollut niin ylelliset buffetit että napa on paukkunut. Lähinnä omat leivät olen raahannut mukanani aamiaisia varten.
    Jokaisessa hotellissa olen ekoina iltoina näyttänyt kielikäännöstä ja sitten sen jälkeen on yleensä pääkokki/hovimestari joka päivä etsinyt minut käsiinsä ja näyttänyt mitä voi syödä. Lihoja/kaloja ovat sitten paistaneet erikseen mikäli tarjolla olleet jauhotettuja tai sooseissa eli samanlainen kokemus kun ranexilla.
    Muutamia kertoja ovat tuoneet sitten keittiöistä näitä vartavasten minulle paistamiaan lihalautasia sellaisia tukkimiehen annoksia että uuh ja aah, kyllä ei pysty syömään mitenkään kaikkea.

    Jälkkäripöydät ehkä ovat sitten olleet vähän vaisummat keliaakikolle - mutta kyllä on niistä sopivista syömisistäkin on saatu tajukankaalle ;o)
    Eli jälkkäriksi sitten jäätelöä, hedelmiä, marjoja, juustoja....

    Omien kokemusteni perusteella suosittelen siis lämpimästi!

  • Keliakia telkkarissa 10/25/2010 12:37 PM

    Juu mäkin näin ton Kyläsairaalan ja ajattelin heti et KELIAKIA kun oli anemiaa ja vatsanpuruja.
    Lisäksi TV2 tulevassa Isä Matteon tutkimuksia -sarjassa oli yhdellä naisella keliakia. Selvittivät kuka oli syönyt murhatun miehen kanssa viimeisen aterian kun oli gluteenitonta pastaa.

    Niin ja Aira keskusteluun. Airasta on joskus ollut juttu Keliakia-lehdessä ja muistaakseni siinä sanottiin et Aira on itse diagnoosinsa tehnyt, joten olisiko tässä syy miksi ei ruokavalio oikeen pidä. Siis ei ilmeisesti sit tule niin kipeäks et jaksais välittää ja kun ei ole "virallista" diagnoosiakaan.
    Niinku joku jo totes aiemmin niin voi tehdä myös toi ikähomma sen ettei jaksa välittää.

  • Keliakia2010-messut 06/05/2010 2:31 PM

    Lippuja saa kuulemma ovelta.
    Kuulin myös et lipun mukana saa myös Viikkarin bonuskortin - jee! :P

  • Sairaalaruoka 02/23/2010 2:18 PM

    Itselläni kokemus kohta kahden vuoden takaa TAYSistä. Ruokailut pelas hyvin. Mitä nyt ekana iltana hoitajat kiistelivät keskenään ruokavalioni "tärkeys"luokituksesta. Siis kun mut oli tuotu ensiapuun ja sairauksia kun kyseltiin niin mainitsin keliakian. Kiva ja ystävällinen vanhempi naishoitsu oli laittanut keliakiani sitten "punaiseen"luokkaan (en tiedä näistä niiden sairausluokista, mut tää oli ilm. tärkeä) ja mieshoitsun mielestä se ei ollu niin tärkeää. No nainen piti päänsä ja perusteli et:"Onhan se tärkeää et saa aamulla oikeen sapuskan!" Ja näin kävi gluttia sain. No problems. :o)
    (Lasagnen kohdalla kyllä tarkistin vielä ylimääräisen kerran ja katsoin et sapuska erinäköistä kun vieruskaverilla ;o) )

  • Makaronilaatikko 02/23/2010 2:12 PM

    Juu samaa mieltä olen myös minä, eli Semperin makaroonit toimivat parhaiten. Semperilla muutenkin hyviä glut.pastoja ja myös runsaskuituisina! Meillä myös mies syö gluttia (siis pastaruokaa), kun on kahden hengen perhe, myös hän sanoo että esim. Semperin Linguine on TOOOOOOOSI hyvää

  • Liiton ja yhdistysten tapahtumat 02/19/2010 3:20 PM

    Joo, mäkin tipun ihan just nuorten ikäryhmästä pois. Eli mitäs toimintaa on sit 28+ No ne yhditysten toimminnat tietty. Näyttää vaan olevan ikäihmisten hommaa... Ei kai auta muu kun änkee ittensä johtokuntaan ja ruveta pykään jotain omalle ikäluokalle sopivaa tapahtumaa...ei sitä muuten maailma muutu. Eli lähdetään me kaikki työikäiset nyt joukolla noihin yhdistyksiin niin jos tulis sutinaa.

<< Start < Previous
1 2

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

    Private message
    Send private message

    Tips
    2 tips

    Forum
    12 messages, 1 topic

    Comments
    1 comment

    Registration time
    02/19/2010 3:04 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,024s