Humala ja keliakia – 04/01/2009 8:13 AM
Miulla ainakin tulee lipsahduksia, tosin nykyään vähemmän kuin ennen (dieetin noudattamisesta on seurannut se, että reagoin paljon voimakkaammin viljoille kuin ennen).
Etenkin se, kun kaverit syö vieressä pizzaa ja itse natustaa porkkanaa, on vaikea tilanne.
Valitusketju – 03/29/2009 6:56 PM
Jezu kirjoitti:Sano muuta.
Kummallisin gluteenituote – 03/29/2009 11:29 AM
Miulle oudointa oli kun löysin vehnäjauhoa jäätelöstä. Hyvä tuote menty pilaamaan jauhoilla, grr! Onneksi sitä ei kuitenkaan kaikissa laaduissa ole, niin pääsee kuitenkin vielä mutustelemaan, vaikkakaan ei niitä parhaimpia makuja.
Sipsit on kanssa sellainen tuote josta en olisi kuvitellut löytäväni viljaa.
Tai entäpä sitten pähkinät. Ainakin Rainboin pähkinäsekoituksessa lukee, että "saattaa sisältää gluteenia". Miten ihmeessä sitä on pähkinöihin joutunut?!
Moilasen tuotteet – 03/11/2009 7:42 PM
Jaaha, nyt sitten löytyi syy omaan oireiluunkin! Sain kerran aivan kamalat vatsakivut niistä läpysköistä...
Keliakia telkkarissa – 03/11/2009 7:39 PM
Jezu kirjoitti:Minusta se sanoi, että hänelä on keliakia, ja että on allerginen vehnälle. Ellen nyt sitten kuullut ihan väärin.
Tärkkelyssiirapit – 03/03/2009 3:35 PM
Näin vilja-allergisena en käytä tuotteita, joissa on tärkkelyssiirappia (ellei ole mainittu että se on muusta kuin kotimaisista viljoista). Heti pukkaa muuten ihottumaa :o
Ongelmallista kun ei saa syödä karkkia ja on kamala herkkusuu :o~
Namibiaan vaihtoon. – 02/28/2009 8:58 PM
Mitä luulette, olisiko mahdotonta lähteä muutaman viikon vaihtoon Namibiaan? Mistähän saisi tietoa, että löytyykö kyseisestä maasta luontaisesti gluteenittomia tuotteita?
Miten onnistuu ruokailu vieraassa maassa muutenkin? Miten te ostatte ulkomailla ruokanne (niin normaalissa ruokakaupassa kuin ravintolassakin)?
Tai onhan se tietty mahdollista elää se muutama viikko pelkillä hedelmillä ja lihallakin, mutta aika yksipuolinen ruokavaliosta tulisi.
Lakritsipitoiset viinat – 02/13/2009 12:59 PM
Joo, olisi kiva jos joku viitsisi tuota asiaa selvittää
T. salmiakin ystävä
Jäätelöt – 02/12/2009 4:45 PM
Minulle taas tuo tärkkelyssiirappi tuottaa hankaluuksia, koska jos se on vehnästä, saan iho-oireita. Ärsyttää kun vain harvoisssa tuoteselosteissa viititään mainita mistä se on valmistettu, ja joudun karsimaan tiedon puutteessa syömisiäni.
Gluteeniton-termin merkitys muuttuu – 02/12/2009 4:42 PM
Suututtaa jotenkin etenkin tuo kohta, että kauraa saa laittaa sekaan aina. Miksi ihmeessä sitäkin pitää nyt sotkea joukkoon?
Ja tuleeko jatkossa saamaan jauhoja yms. tuotteita kokonaan ilman vehnätärkkelystä? Toivon mukaan, ja toivon mukaan hinta ei nouse, tai nousen barrikadeille, grrr.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
2 tips
Images
1 an image
Forum
48 messages, 6 topics
Comments
4 comments
Registration time
11/03/2008 6:31 PM