Auta liittämään sisällöt oikeaan maahan – 08/16/2011 11:36 PM
Hienoa, ensimmäiset ovat jo rohjenneet yhdistää sisältöjä oikeisiin maihin. Jatketaan samaan malliin, niin ehkä saadaan uudistettu Matkalla-osio jo 3v-synttäreihin mennessä
Cafe Celi Turussa – 08/16/2011 11:34 PM
Sussu2 kirjoitti:
Recipe for mämmi – 08/15/2011 9:53 PM
I translated gluten-free "mämmi" recipe from Helsingin Sanomat. I put it in Tips section:
Gluten-free "mämmi"
Enjoy! And remember to send images to Glu.fi after cooking the "mämmi"
Ruokavammainen tässä terve – 08/14/2011 3:33 PM
luuttu kirjoitti:
Auta liittämään sisällöt oikeaan maahan – 08/10/2011 11:12 PM
Laitan tämän uutisen myös keskusteluihin, niin ei mene keneltäkään ohi
Viime vuonna käyttäjä LG1982 ehdotti, että tiettyyn maahan liittyvät sisällöt tulisi löytyä yhden maalinkin takaa. Idea oli mainio ja vihdoin ehdin aloittaa projektin. Nyt Kuvien, Vinkkien, Tuotteiden ja Keskustelujen loppuun on liitetty laatikko, jolla kyseisen sisällön voi liittää tiettyyn maahan. Kuka tahansa palveluun kirjautunut käyttäjä voi lisätä maatietoja. Huomaa, että yksittäinen sisältö saattaa liittyä useaan eri maahan, jolloin se tulee lisätä niistä jokaiseen.
Palvelusta löytyy jo niin paljon sisältöä, etten pysty yksin liittämään maatietoa kaikkiin sisältöihin ja siksi toivon yhteisöltä apua. Kun kaikkeen sisältöön on saatu päivitettyä maatiedot, muokkaan Matkalla-osiota niin, että sieltä löytyy nätisti kaikki maahan liittyvä sisältö yhden linkin takaa.
Maatiedon voi tällä hetkellä liittää vain suomenkielisiin sisältöihin. Päivitetyt maatiedot kasvattavat myös käyttäjän Glu.fi-aktiivisuuspisteitä.
Jos lisäsit sisältöön väärän maan tai huomaat jossain sisällössä virheellisiä maatietoja, lähetä palautetta minulle, niin korjaan tiedot.
Suomeen liittyviä sisältöjä tai yleistä keskustelua ei tarvitse liittää mihinkään maahan.
Parhaat näkkileivät? – 08/10/2011 11:08 PM
Zlatan kirjoitti:
Kehitetään palvelua! – 08/09/2011 11:20 PM
LG1982 kirjoitti:
Tattaria! – 08/05/2011 3:05 PM
Angervo kirjoitti:
Miten haluat pihvisi? – 08/04/2011 9:49 PM
Tuli juuri äsken paistettua kaksi 150 gramman sisäfilettä. Tulivat turhan kypsiksi, mutta muuten onnistui mainiosti Tässä oma ohje pihvin paistoon:
- Kaksi naudan sisäfilettä, 150-200g/kpl
- Yksi pieni voinappi sulaksi mikrolla (15 sekkaa täydellä teholla) ja saman verran oliiviöljyä sekaan
- Painelee pihvit sormella litteäksi ja levittää voiöljyn molemmille puolille sormin
- Valurautapannu kuumaksi (kun kättä ei enää pysty pitämään pannun reunan tasolla)
- Pihvit pannuun ja folio päälle, 30 sekan päästä pienentää pari pykälää täydeltä teholta
- Vielä 1½ minuuttia, jonka jälkeen pihvit pois levyltä
- Folio pois päältä, pihvien kääntö ja maustaminen
- Myllyistä pippuria ja vähän vuorisuolaa
- Takaisin liedelle, folio päälle, täysi teho 30 sekkaa ja pari pykälää tehosta pois
- Vielä 1½ minuuttia, jonka jälkeen pihvit pois levyltä
- Pidetään folion alla 5 min
- Pihvit ovat valmiit nautittavaksi. Nam!
Nyt ne, jotka osaavat oikeasti paistaa pihvejä voivat kertoa paremman reseptin
Tattaria! – 08/04/2011 3:57 PM
Hesarista bongattu tällainen uutinen:
HS.fi: Keliaakikot kiinnostuivat tattarista
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
398 tips
Products
605 products
Images
978 images
Links
189 links
Forum
2365 messages, 649 topics
Comments
648 comments
Registration time
04/28/2008 11:07 PM