Jezu 

Forum messages

  • Gluteeniton kartta 03/01/2010 2:29 PM

    Mukavasti tullut karttamerkkejä, kiitos siitä

    Näemmä Etelä-Amerikasta, Afrikasta (vai kuuluuko Kanarian saaret Afrikkaan?) ja Australiasta puuttuu vinkkejä. Onkos kukaan käynyt tutustumassa kyseisten mantereiden gluteenittomaan tarjontaan?

    Lisää karttamerkki

  • Hesarissa 03/01/2010 11:13 AM

    Jensba, kun osoitteen ympärille laittaa ja , siitä tehdään linkki. Korjasin tuon nyt viestiisi.

    Näemmä tuo uutinen on päässyt oikein etusivulle ainakin Hesarin nettiversiossa.

  • Gluteeniton olut 02/28/2010 11:05 PM

    Keliakialiiton lehdessä mainittiin, että gluteenittoman Estrella Damm Daura -oluen maahantuonti on lopetettu vähäisen menekin vuoksi. Sääli. Toisaalta ei mikään ihme vähäinen menekki, kun juomaa sai vain muutamasta Alkosta ja muualla juomasta ei tiedetty mitään, vaikka kuului tilausvalikoimaan. Pitänee siis lähteä Espanjaan maistelemaan tätä herkkua.

  • CYE Summer Camp 2010 Unkari 02/28/2010 10:50 PM

    Varmasti mielenkiintoinen tapahtuma. Onkos kenelläkään kokemuksia aiemmista CYE:n kesäleireistä?

    Vinkkinä linkkien lisäämiseen:

    Kun osoitteen ympärille laittaa ja , muodostetaan osoitteesta oikea linkki eli näin: nettiosoite

    Ohjeet tekstin muotoilusta foorumilla: Tekstin muotoileminen keskusteluissa

  • Ammateista 02/28/2010 10:43 PM

    katjairene kirjoitti:
    Pikkusisko oli ainakin töissä hesburgerilla eikä ongelmia ilmennyt keliakian takia.

    Hänellä oli ainakin homma hallussa, jos joku tiedusteli gluteenitonta burgeria? Paras Toijalan Hesellä, kun myyjä tiedusteli, että mitä siihen gluteenittomaan burgeriin tulee...

  • Leijonat 02/28/2010 12:50 PM

    Jopas järkkäsivät hienon päätöksen kisoille

  • Leijonat 02/26/2010 10:41 PM

    Pitäisköhän tää keskustelu poistaa kokonaan

  • Leijonat 02/26/2010 8:22 PM

    Olisiko tällä kertaa voiton paikka?

    Kisastudio pystyssä ja välimerellinen broileripata valmistumassa. Nam!

  • Gluteeniton pannari? 02/26/2010 1:29 PM

    gluteeniton kirjoitti:
    Meillä pannaria tehdään lähes joka viikko, joten tässä hyvä perusohje, jonka lopputulosta ei pysty "tavallisesta" pannukakusta erottamaan.

    0,5 L Maitoa
    6 Munaa
    1 tl suolaa
    Abaut. puoli pakettia Semper Finmix hienoa jauhoseosta (taikina pitää olla paksumpaa kuin lettutaikina)

    200 astetta ja paista puolituntia kunnes on kauniin ruskea päältä ja myös alta.
    Leivinpaperi kannattaa rasvata niin irtoaa helposti.

    Ohje on meidän 60 senttiselle liedelle.
    Munia saa laittaa vaikka 8 jos on jäämässä vanhaksi.
    Mitä enemmän munia, niin sen kauniimmin pannari kohoaa.
    Nuo jauhot ovat kokeilujen jälkeen parhaita pannariin...

    Kiitos vinkistä. Täytyy kokeilla. Onko väliä mitä maitoa käyttää?

    Tämän vinkin voisi tosiaan lisätä myös tuonne Vinkit-palstalle, niin helpompi muidenkin löytää se sitten, kun hautautuu tänne tuoreempien keskusteluavausten alle

  • Hyvä ja kunnollinen talvi 02/25/2010 9:48 PM

    porajata kirjoitti:
    Päivä sen kun pisenee nyt täällä 9 h 58 min

    ja viikonlopuksi tulossa 0-keli

    Tuli palloiltua pihalla jo puoli kahdeksalta tänään ja siellähän oli aivan valoisaa. Kyllä se kesä kohta tulee

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

    Private message
    Send private message

    Tips
    398 tips

    Products
    605 products

    Images
    978 images

    Links
    189 links

    Forum
    2365 messages, 649 topics

    Comments
    648 comments

    Registration time
    04/28/2008 11:07 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,023s