Moilas-uutuudet – 10/28/2012 10:09 AM
Käsittämätöntä, että eivät vieläkään ole jättäneet palmuöljyä pois tuotteistaan. Olen siitä heille naputtanut, mutta eivät vaan osaa leipoa ilman sitä. Sekä älyttömän epäterveellistä jokapäiväiseen ruokavalioon että myöskin epäeettistä.
LAKRIDS gluteenittomat lakritsit Stockmannilta – 09/09/2012 2:32 PM
Mahtavaa, onko ne siellä normaalissa makeishyllyssä vai jossain erikoisruokavaliopaikassa? En tunne Hesan Stokkan ruokapuolta kovin hyvin.
Kurja kokemus ravintola Seurasaaresta – 09/08/2012 12:24 PM
Voi, tämä on niin normaalia valitettavasti. Tarjoilijat tuntuvat monesti unohtavan jo matkalla keittiöön että annos piti olla gluteeniton. Siksi pitää aina tuplavarmistaa selviltäkin vaikuttavat tilanteet. Samoin on laita ruokalistaan merkittyjen GL laita. Esim. henkilöstöravintoloissa törmää tapauksiin, joissa listaan on merkitty GL mutta se ei pidäkään paikkansa. Tai toisin päin, listassa ei lue, että ruoka onkin GL. Aina pitää siis kysellä ja varmistaa. Ei sille voi mitään, me ollaan se ärsyttävä kyselijä-ryhmä. Vaikka kuinka toivoisi huolellisempaa otetta ravintoloiden suunnalta, niin joukkoon mahtuu niitä, joilla ei ole resursseja tai joiden työntekijät on ylikuormitettuja. Olen mieluummin se ärsyttävä, toistamiseen samasta asiasta kysyvä skitsoilija kuin mahavaivainen.
Pakasteuutuuksia Semperiltä – 09/07/2012 8:57 AM
Joo, todella harmi kun käyttävät tuotekehitykseen aikaa ja tuloksena on vehnätärkkelystä sisältäviä tuotteita. Pitäisi kyllä pyrkiä luontaisesti gluteenittomiin, että ei tällä tavalla kategorisoitaisi yhden erikoisruokavalion sisällä kahteen ryhmään - niitä jotka sietävät ja niitä jotka eivät siedä vehnätärkkelystä. Ollaan tässä jo muutenkin marginaalissa.
Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa – 09/01/2012 9:58 AM
Hotelli Victoria Tampereella - keliaakikoille paljon omia tuotteita tarjolla erillisellä pöydällä ja hyvää leipää Ullan Pakarilta.
Aamiaistarjonta Suomen hotelleissa – 09/01/2012 9:52 AM
Uskomatonta - Vuohelan leipää tarjolla hotelliaamiaisella ja kokousleipänä! Tämä hotelli haluaa siis tarjota laatua eikä tuijottaa hintaa. Best Western Haaga Helsingissä - pinnat sinne!
Viljavaroitus Papuska-herneissä – 07/19/2012 7:49 PM
Eikös se jauhopölyt ja muut roskat huuhdellen poistu. Herneitähän liotetaankin monta tuntia ennen valmistusta.
Provenan uusitut kaurahiutaleet – 11/13/2011 7:10 PM
Hieno juttu, että ei aiheuttanut ongelmia. Omat oireet saattavat sitten johtua yleensäkin kauralle herkistymisestä. Ennen olen kyllä pystynyt käyttämään, mutta kaippa sitä voi matkan varrella muuttua tämä sietokysy.
Provenan uusitut kaurahiutaleet – 11/06/2011 12:19 PM
Omasta mielestäni hiutaleiden ulkonäkö ainakin on muuttunut - suurempia kuin ennen - ja paketissa niiden sanotaankin olevan "Jumbo Oats". Kysyin asiaa Raisiolta, että ovatko muuttaneet jotain valmistustavassa. Sieltä vastattiin, että eivät ole ja mene nettisivuille.
Provenan uusitut kaurahiutaleet – 11/02/2011 6:54 PM
Oletteko oireilleet näistä Provenan uusituista kaurahiutaleista? Ovat tulleet juuri markkinoille, löysin Cittarista. Itse olen ennen syönyt päivittäin Provenan puhtaita kaurahiutaleita, mutta nyt tuoteuudistuksen jälkeen maha menee aivan sekaisin hiutaleista, vaikka ovat puhdaskauraa.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.
Private message
Send private message
Tips
5 tips
Forum
42 messages, 8 topics
Comments
7 comments
Registration time
10/24/2010 1:56 PM