Gluteeniton mustamakkara? – 10/13/2009 8:20 AM
Hyvää oli!
Ruotsalaistutkimus – 10/01/2009 7:51 PM
Eikös keliaakikolla ole 3-kertainen syöpäriskikin jossei diagnoosia tehdä?
Näin muistelisin että kuulin, kun olin Reunalan vastaanotolla 3v "erityispotilaana" jota hän halusi seurata...
Hemoglobiini – 10/01/2009 7:50 PM
Mulla 15v sitte (10-15vuotiaana) oli aina alhainen hb. Söin rautakuureja koko ajan käytännössä..sitten 15vuotiaana äidiltäni todettiin keliakia ja samantien multa perään. Suolistokeliakiakin lisäksi armeijassa todettiin ihokeliakia. Toteamisten jälkeen hb arvo on huidellut 160-180 välillä!
Ja kroppa kiittää
Gluteenittomat lihapullat – 10/01/2009 7:44 PM
Pitäisi selvittää mikä firma tekee rainbow:n pullat niin se selviäis... valmistajahan on atria tai saarioinen (tms)
Gluteenittomat pizzapohjat – 10/01/2009 7:38 PM
Itse olen tehny perunahiutaleista + gluteenittomista jauhoista pitsan. Mössö sekoitetaan ja taputellaan HYVINKIN ohueksi levyksi, jopa uunipellin kokoiseksi.
Monet tutut on tykänneet ja pyytäneet ohjeen ja modifioivat sen "normijauhoille" ;D
Jossain netissä se oli ja nimi oli "pitsa miun maun mukkaan" tms
Gluteeniton maissitortilla – 10/01/2009 7:28 PM
Ei noi kovia ole... pieni tilkka vettä päälle ja mikroon ja eikun pöperöt sisään!
ja HYVIÄ ovat!
Perunasalaatti – 10/01/2009 7:26 PM
Perunasalaateissa on yleensä ongelmana majoneesi joka saattaa sisältää gluteiinia... ja kaikille noille valmistajille majoneesit tulee "valmiina".
Forssalaista itse olen syönyt ja ei ole oireita (herkästi tulee esim 1 väärä karamelli)
Vuohelan tuotteet – 10/01/2009 7:24 PM
Muutaman kerran olen tuolla työni puolesta vieraillut ja "emäntä" on oikein miellyttävä nainen. Tehdas on todella siisti ja moderni.
Tuotteet ehkä kalliimpia kun ovat tuoretuotteita, mutta esimerkiksi riisipiirakat voittavat moilasen piirakat mennen tullen!
Gluteeniton mustamakkara? – 10/01/2009 7:23 PM
Pit'ääki huomen hakee!
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.