Chefdecruisine

Forum messages

<< Start < Previous
Next > End >>
  • Gluteeniton ravintolassa 06/25/2015 10:05 PM

    Hei vaan kaikille. Itselläni ei ole keliakiaa, mutta olen kokkina eräässä pienessä ravintolassa. Minua mietityttää seuraava asia. Kuinka voin luvata asiakkaalle gluteinittoman ruuan, jos keittiössäni käsitellään leipää ja muitakin gluteinia sisältäviä tuotteita. Koskaanhan en voi olla 100 % varma asiasta. Pyrin käyttämään tietysti gluteinittomille omia paistinpannuja yms, mutta keittiö on kovin pieni, jolloin kontaminaation vaara kasvaa. Ajan tässä takaa, että kuinka herkkä keliaakikko, noin yleensä on? Ja miten esim. Järjestätte kotona ruokailun yms.jos esim. Muut perheen jäsenet käyttävät gluteinia sisältäviä tuotteita. Voitteko valmistaa gluteinitonta ruokaa samassa uunissa, jossa on valmistettu esim pullaa tahi pizzaa. Ymmärrän, että tämä on yksilökohtaista, ja haluaisin kuulla mielipiteitä keliakikoillta itseltään.
    Minulla ainakin kokkina on usein suuri huoli, että ruoka olisi turvallista syödä.
    Kiitoksia vastauksista jo etukäteen&#128522;

<< Start < Previous
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s