kartsa22 13 messages – 10/18/2012 12:10 AM
Hei!
Olisko kellään hyviä (tai huonoja) kokemuksia Fuengirolan ravintoloiden gluteenittomasta tarjonnasta?
Itsellä hyviä kokemuksia suomalaisravintola Witistä, tuli ainakin tunne että ymmärrettiin asia, kun sanottiin esim. suoraan että ranskalaisten perunoiden gluteenittomuudesta ei ole takuita ja suositelttiin ottamaan uuniperunaa.
Mutta uskaltaako syödä muuallakin kuin suomiravintolassa???
t: marraskuussa matkalle taas
kartsa22 13 messages – 11/27/2012 3:07 PM
Okei, eipä tullut keltään kokemuksia, joten kerron omani näin matkan jälkeen
Suomalaisravintolat Refla ja Witi pystyivät helposti toteuttamaan gluteenittomat ruokatoiveeni. Ranskalaisia perunoita ei kummassakaan paikassa voi turvallisesti syödä, mutta muita perunavaihtoehtoja on tarjolla riittämiin. Lihat paistetaan puhtaalla pannulla, näin ainakin vakuutettiin.
Calle de Espana -kadulla poikettiin pieneen Robertos-nimiseen golfravintolaan, jossa söin hiiligrillissä paistettua kanafilettä (monenlaista lihaa oli tarjolla) ja kastikevaihtoehdoista oli kolme gluteenittomia. Kovasti kyseltiin että voinko syödä uuniperunan kanssa roquefort-juustoa vai haluanko siihen pelkkää voita
Kävimme myös pari kertaa rantakadun varrella sijaitsevissa buffetravintoloissa. Niissä oli ruuat kaikki esillä ja jos ruuanlaittoa on itse joskus harrastanut, niin oli kyllä aika helppo päätellä ihan ulkonäöstä mitä uskaltaa syödä. Yhdessä paikassa sai valita kylmätiskistä raakaa lihaa/kalaa/vihanneksia ja viedä ne kokille wokattavaksi. Siinä pystyi itse seuraamaan kun pannu pestiin ja paistettiin pelkällä rasvalla ja päälle heitettiin mausteet.
Eli matka oli onnistunut syömistenkin suhteen!
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.