Vanhan ajan ruskea kastike

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Mamma 117 messages06/05/2009 2:50 PM

    Tekeeköhän kukaan enää wanhan ajan ruskeaa kastiketta, sitä josssa jauhot ja sipulit ruskistetaan pannulla? Mistähän jauhoista mahtaisi onnistua.?

  • Jezu  Admin06/05/2009 3:59 PM

    Resepti kelpaisi minullekin Joskus silloin ruokavammattomana tuli tehtyä.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Ad

  • marra 1 message06/05/2009 5:20 PM

    Vanhan ajan ruskea kastike:

    -nokare voita tai enemmän
    - n.2-3 ruokalusikallista tummaa jyttejauhoa tai enemmänkin, riippuen ruokailijoista

    Ruskistetaan mahd. ruskeaksi, sit kaadetaan kiehuvaa vettä päälle. Sipuleita voi paistaa voi- ja jyttejauhon seoksen vieressä samalla pannulla. Suolaa ja vähän heinz ketsuppia

    pannaan lämpöä vain ykkösellä, sitten siinä suurustetaan. Gluteenittomat lenkkimakkarat tai nakit siivuineen suoraan kastikkeeseen. Hyvää keitettyjen perunoiden kans.

  • Siukku13 60 messages06/05/2009 8:39 PM

    Kokeilin tätä joskus. Riisijauhosta onnistui, joskin lopputulos oli hieman rakeinen. Oli tummaa riisijauhoa. Täytyy kokeilla tosta jytestä ens kerralla.

  • Suviih  629 messages06/06/2009 4:03 PM

    Itse olen tehnyt ihan maissijauhoista ja hyvin onnistuu.

    Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
    Blogin Facebook-sivut:
    https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

  • taigis 101 messages06/07/2009 7:26 PM

    Minä käytän siihen riisijauhoa, enkä huomaa enään nykyään mitään eroa verrattuna vehnäjauhosta tehtyyn kastikkeeseen.
    Margariiniä, riisijauhoa, puolikas lihaliemikuutio, vettä, suolaa, keitellään paksuksi ja ruskeaksi. Siitä se!

  • Mamma 117 messages06/08/2009 2:43 PM

    Tein sitten loppujen lopuksi Risentan vaaleista riisijauhoista. Hyvää tuli. Pannulle voita ja 3 rkl riisijauhoa, ruskistin ja kuumaa vettä päälle, vispilällä sekoittelin, ei tullut paakkuja. Erikseen paistoin sipulit ja lihat. Mausteeksi kasvisliemikuutio ja pippuria. Täytyy vielä joskus kokeilla noista jyttejauhoistakin.

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,01s