Mamma 117 messages – 06/05/2009 2:50 PM
Tekeeköhän kukaan enää wanhan ajan ruskeaa kastiketta, sitä josssa jauhot ja sipulit ruskistetaan pannulla? Mistähän jauhoista mahtaisi onnistua.?
Jezu Admin – 06/05/2009 3:59 PM
Resepti kelpaisi minullekin Joskus silloin ruokavammattomana tuli tehtyä.Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
marra 1 message – 06/05/2009 5:20 PM
Vanhan ajan ruskea kastike:
-nokare voita tai enemmän
- n.2-3 ruokalusikallista tummaa jyttejauhoa tai enemmänkin, riippuen ruokailijoista
Ruskistetaan mahd. ruskeaksi, sit kaadetaan kiehuvaa vettä päälle. Sipuleita voi paistaa voi- ja jyttejauhon seoksen vieressä samalla pannulla. Suolaa ja vähän heinz ketsuppia
pannaan lämpöä vain ykkösellä, sitten siinä suurustetaan. Gluteenittomat lenkkimakkarat tai nakit siivuineen suoraan kastikkeeseen. Hyvää keitettyjen perunoiden kans.
Siukku13 60 messages – 06/05/2009 8:39 PM
Kokeilin tätä joskus. Riisijauhosta onnistui, joskin lopputulos oli hieman rakeinen. Oli tummaa riisijauhoa. Täytyy kokeilla tosta jytestä ens kerralla.
Suviih 629 messages – 06/06/2009 4:03 PM
Itse olen tehnyt ihan maissijauhoista ja hyvin onnistuu.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
taigis 101 messages – 06/07/2009 7:26 PM
Minä käytän siihen riisijauhoa, enkä huomaa enään nykyään mitään eroa verrattuna vehnäjauhosta tehtyyn kastikkeeseen.Mamma 117 messages – 06/08/2009 2:43 PM
Tein sitten loppujen lopuksi Risentan vaaleista riisijauhoista. Hyvää tuli. Pannulle voita ja 3 rkl riisijauhoa, ruskistin ja kuumaa vettä päälle, vispilällä sekoittelin, ei tullut paakkuja. Erikseen paistoin sipulit ja lihat. Mausteeksi kasvisliemikuutio ja pippuria. Täytyy vielä joskus kokeilla noista jyttejauhoistakin.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.