Pulla 267 messages – 10/26/2009 7:02 PM
Minkähän takia melkein kaikissa eineksissä täytyy olla jotain maltodekstriiniä tai polydekstroosia? Asun pienellä paikkakunnalla eikä valinnanvaraa juuri ole. Kotona ei aina jaksaisi kokata. Tiedän, nuo ovat gluteenittomia, mutta noudatan siis luontaista dieettiä. Kokeilin taas syödä HK:n lohikiusauksen ja alkoi maha möyriä.Suviih 629 messages – 10/26/2009 7:53 PM
Noita kyllä näkee tuoteselosteissa melkein tuotteessa kuin tuotteessa, valitettavaa luontaisen dietin noudattajille. Kaipa niillä jokin tarkoitus siinä ruuassa on kuten niillä muillakin eriskummallisen kuuloisilla raaka-aineilla joita valmisruuissa on.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.