Valmisruuat

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Pulla 267 messages10/26/2009 7:02 PM

    Minkähän takia melkein kaikissa eineksissä täytyy olla jotain maltodekstriiniä tai polydekstroosia? Asun pienellä paikkakunnalla eikä valinnanvaraa juuri ole. Kotona ei aina jaksaisi kokata. Tiedän, nuo ovat gluteenittomia, mutta noudatan siis luontaista dieettiä. Kokeilin taas syödä HK:n lohikiusauksen ja alkoi maha möyriä.

  • Suviih  629 messages10/26/2009 7:53 PM

    Noita kyllä näkee tuoteselosteissa melkein tuotteessa kuin tuotteessa, valitettavaa luontaisen dietin noudattajille. Kaipa niillä jokin tarkoitus siinä ruuassa on kuten niillä muillakin eriskummallisen kuuloisilla raaka-aineilla joita valmisruuissa on.

    Jos ei valmisruuista löydy sopivia vaihtoehtoja, tee pakkaseen annoksia itse. Meillä tehdään esimerkiksi lasagnea iso satsi kerralla ja ylimääräiset pakkaseen josta saa sitten näppärästi ruokaa kun ei jaksa/ennätä kokata. Maksa- ja porkkanalaatikkoa on kätevä pakastaa raakanakin niin saa sitten tuoretta kun tyrkkää vain uuniin

    Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
    Blogin Facebook-sivut:
    https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s