Jezu Admin – 09/06/2011 9:05 PM
Tuli tänään taas keiteltyä makarooneja, mutta joka kerta ne vaahtoavat hirveästi - aivan kuin veden seassa olisi Fairyä. Aina säännöllisesti pitää raottaa kantta, jotta vaahto haihtuu - muuten vaahto päätyy liedelle. Onko muilla samanlaisia ongelmia ja miten niistä mahdollisesti pääsisi eroon?Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
mapa 8 messages – 09/06/2011 9:19 PM
Pasta pitää aina keittää ilman kantta, on se sitten gluteenitonta tai tavallista. Gluteenitonta pastaa ei kannata sekoitella turhaan, vain niin, että ne pysyvät irrallaan toisistaan.
mapa 8 messages – 09/06/2011 9:55 PM
Niin, siis ,kun kansi ei ole päällä gluteeniton pasta ei vaahtoa. Se unohtus tuossa aiemmin..
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.