sattara 9 messages – 03/08/2014 7:17 PM
Porokylän Leipomo aloittaa gluteenittomien tuotteiden valmistuksen Lieksassa. Aluksi muutamia tuotteita kuten gluteenitonta leipää, sämpylöitä, pullaa sekä karjalanpiirakoita. Valikoimaa on tarkoitus kehittää tulevaisuudessa eteenpäin. Kukkojakin on koevalmistettu. Tuotteet lähtevät markkinoille huhti-toukokuussa, markkina-alueena on koko Suomi.
Jezu Admin – 03/16/2014 12:35 AM
Hienoa, että lakkautusuhan alla ollut leipomo saa uuden tulevaisuuden gluteenittomista tuotteista. Toivokaamme menestystä!Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
paivi63 13 messages – 11/16/2014 10:02 PM
Maistoin viikonloppuna Porokylän leipomon karjalanpiirakoita - olivat tosi hyviä, eikä hintakaan liian paha. Suosittelen!
Reetta 719 messages – 11/23/2014 11:35 AM
Tänne Itä-Hämeeseenkin Porokylä kuskaa tuotteitaan. Myös minä olen tykästynyt noihin karjalanpiirakoihin.
Vielä kun tekisivät perunapiirakoita, niin se olisi aina parempi.
evita 62 messages – 11/23/2014 2:56 PM
Hämeenlinnan Prismasta menivät, kun kuumille kiville.Onneksi lisäsivät tilausmäärää, kun olivat usein myyty loppuun ennenkun ehti kaupoille.
Hyviä ovat. Ja onneksi toimittavat tänne asti tuotteitaan.
paivi63 13 messages – 02/14/2016 9:27 PM
Huomasitteko muuten, että Porokylän karjalanpiirakat voittivat Kuluttaja-lehden vertailussa muut einespiirakat - kaikki Fazerit, Pirkat ja Vaasat, jotka oli siis tavallisia! Ilmankos ne on hyviä!
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.