Turvallinen kiinalainen ravintola?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Mampu 122 messages08/29/2011 9:24 PM

    Monissa keskusteluissa on käynyt ilmi, että kiinalaisessa keittiössä käytetään hyvin vähän mm vehnää. Kun viljoja kuitenkin käytetään ja leivitettyjä ruokia friteerataan, arveluttaa kovasti kiinalaiseen ravintolaan meno. Monista kiinalaisravintoloista niin Suomessa kuin ulkomaillakin on tullut kysyttyä, löytyykö mitään, mikä olisi varmasti gluteenitonta ja sellaista, joka ei ole ollut kontaktissa viljoihin. Vastaukseksi on lähes poikkeuksetta saanut ystävällisen hymyn ja "what is gluten"? Ei oikein vakuuta , valitettavasti.

    Mahtaako Suomessa tai maailmalla olla mitään isoja kiinalaisravintolaketjuja, joilla voisi olettaa olevan standardoidut valmistusmenetelmät ja tiedot gluteenittomuuden vaatimuksista? Tai tietääkö kukaan yksittäistä kiinalaisravintolaa, jossa homma toimii? Pakastealtaan Thai Cubeistakin vaan ne kauhean tuliset ovat gluteenittomia

  • Jezu  Admin08/29/2011 11:21 PM

    Yhdysvalloissa turvallinen valinta on P.F. Chang's China Bistro. Heillä on erillinen gluteeniton menu ja alla kuva, kuinka homma toimii keittiössä:

    Keittiön oma gluteeniton wokkiasema P.F. Chang's -ravintolassa @ Sawgrass Mills, Florida, USA

    Tullut käytyä useissa ketjun ravintoloissa ja aina ollut turvallinen olo, eikä ole tullut oireita.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Mampu 122 messages08/29/2011 11:27 PM

    Ja juuri käytiin Sawgrass Millsissä viime talvena, mutta tuskinpa tulee mentyä vähään aikaan Tuskin myöskään missään noista USA:n ulkopuolisistakaan http://www.pfchangs.com/locations/International.aspx, mutta toivottavasti ketju levittäytyy

  • Isabella 42 messages08/31/2011 5:14 PM

    Olen kiinalaisten ravintoloiden suurkuluttaja ja aina sujunut hyvin. Suosittelen!!

    Olen kysynyt ruokalajeja, joissa mahdollisimman vähän soijakastiketta käytetty.

    Tummemmista kastikkeista, joissa on paljon soijaa, tulee maha kipeäksi itselläni. En tiedä johtuuko se soijapavusta vai valmistusmenetelmässä käytetystä vehnästä.

    Turha siellä on gluteenittomuudesta selittää. Kysyy ihan vain suomeksi että onko jossain ruoka-aineessa vehnää. Eihän ne nyt ohraa, ruista tai kauraa aasialaisessa keittiössä käytä.

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s