milla 412 messages – 12/18/2008 6:12 AM
myllyn parhaan tattipuuroa olen nyt opetellut syömään aamuisin, kaurapuuron tilalla. Kyllä taitaa ottaa aikansa ennenkuin sen makun tottuu. On aika , miten sen sanois.. ällön makuinen.
pippuri 13 messages – 12/25/2008 10:04 AM
Minä teen hiutaleista sekoituksen. Laitan kaurahiutaleita, tattarihiutaleita ja guinoahiutaleita (saa ainakin Prismasta). Tulee hyvänmakuisra moniviljapuuroa. Sitten keitän sen omenamehuun. Ei tarvitse sokeria kun on jo itsessään makeaa. En siedä maitoa, joten syön sen vielä kaurajuoman kanssa. Oikein hyvää aamulla.
milla 412 messages – 12/25/2008 2:21 PM
ooh. nuo guinoa hiutaleet kuulostaa mielenkiintoiselta. Pitää muistaa etsiä kaupasta. Mulla menee puurot ihan veteen keitettynä sellaisenaan. Ei tarvitse kuin päälle pakastimesta mustikoita . Nam.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.