Carsu 43 messages – 11/23/2009 10:28 AM
En tiedä löytyykö tästä aiheesta jo jotain keskustelua mutta: onko kukaan kokeillut Subwayn gluteenitonta "vaihtoehtoa"? Kyseinen ravintolaketju mainostaa nettisivuillaan että sinne saa viedä OMAN gluteenittoman patongin, joka sitten täytetään siellä! Täytteet otetaan aina uusista, avaamattomista ja muruttomista rasioista, jotta tuotteeseen ei pääse leivänmuruja. Avomieheni tiedusteli tätä esim Ruoholahden Subwaystä, ostaessaan normaalia patonkia, ja siellä kyllä luvattiin että tekevat gluteenittomana. Kuullostaa vaan jotenkin liian hyvältä ollakseen totta... Alla linkki Subin nettisivuille:
http://www.subway.fi/fi/tuotteet/gluteeniton_vaihtoehto/
Ja vielä mainoksena että Vaelsa niminen ravintola Helsingissä tekee pastat myös gluteenittomina
http://www.vaelsa.fi/
KattiMatikka 271 messages – 11/23/2009 2:54 PM
Löysin pari ketjua asiasta:
Suviih 629 messages – 11/23/2009 6:11 PM
Näyttipä hyvälle tuon vaelsan nettisivu, pitää pistää mieleen ja käydä testaamassa kunhan tulee Helsingissä taas käytyä.Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
milla 412 messages – 11/24/2009 5:46 AM
Huomenta !! Eikös joskus jostain Subwaystä kommentoitu tuohon täytteiden puhtauteen, että he ei takaa sitä kuitenkaan, koska tiskillä normileipiä leikatessa täytteisiin saattaa ja varmasti joutuukin murusia . Itse en uskaltaisi ostaa subista .
Carsu 43 messages – 11/24/2009 9:09 AM
Heips! Joo katos sokeeta.. muistelinki että olin jossain törmänny samaan ketjuun jo.. Siitä puhtaudesta vielä sen verran, että Subwayllä ne siis ottavat täytteet aina uusista, käyttämättömistä astioista gluteenittomiin leipiin, ja niin ei pitäs päästä murusia sinne.. Mutta toisaalta se ympäristö ei oo gluteeniton, joten ei voi olla varma.. Harmittaa vaan kun itselläni on ollut tämä keliakia vasta noin 6kk ja vielä tekis kovasti mieli syödä kaikkea "normaalia".. Mutta Suviih oot kyllä oikeassa siinä, ettei ne täytteet niiiin hyviä oo.. Ja tod näk ne vielä velottaa ihan normaalin hinnan sitä joten...
milla 412 messages – 11/25/2009 5:40 AM
Kyllähän ne Subit törkeen hyviä on , normi leipään tehtynä . Joskus pari vuotta sitten niitä pistelin poskeeni
omnom 8 messages – 11/20/2011 8:18 PM
Ei kyllä varmaan paljon järkeä ole omaa gluteenitonta patonkia sinne kantaa, samahan ois kotonakin patonkinsa täyttää.. Ainakin sillon voi varmistaa ettei sinne mitään leivänmuruja mene.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.