Mamma 117 messages – 03/04/2010 1:45 PM
Onkohan kukaan kokeillut tehdä frittitaikinaa glutta jauhoilla.? Kaupoissa olen nähnyt vain paneroituja versioita. Friteerattuja sipulirenkaita ikävä.
Mamma 117 messages – 03/04/2010 3:21 PM
.. nin tarkoitin tuolla paneroidulla versiolla tavisten jauhoilla tehtyä.. huono artikulointi, sorry
evita 62 messages – 03/04/2010 5:44 PM
Tein kerran frittitaikinaa,mutta ei oikein onnistunut.Jouluna tein paneerattuja mozzarellatikkuja,niistä on kuva ja ohje tuolla kuvat osiossa.Onnistui täydellisesti.Rasva sai olla tosi kuumaa ja paistoaika lyhyt.Joskus kokeilen sillä ohjeella sipulirenkaita.jalapenot onnistivat kanssa em ohjeella.
Mamma 117 messages – 03/05/2010 11:27 AM
Onpa hyvän näköisiä. Testaan tuolla sun ohjeella, kiitosta vinkistä. Laittelen kuvaa ja kommenttia tänne jos oikein hyvinkin onnistuvat.
sarikka 12 messages – 03/05/2010 10:58 PM
olen tehnyt mm. kananugetteja, herkullisia tuli. Pyöritellään kanapalat kananmunassa ja sen jälkeen glut. korppujauhoissa (voi kokeilla myös muilla jauhoilla) joissa mieleisiä mausteita. Keitetään rasvassa, tulee tosi nopeesti. Herkullisia!
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.