Jontsa 67 messages – 12/23/2008 2:04 AM
Olisiko kenelläkään vinkkiä miten voisi tehdä gluteenitonta paneerausta? Olisin lähinnä kiinnostunut mozzarella-tikuista ja jalapeno-cheddarpalleroista. Ne kun olivat niin turkasen hyviä silloin kun niitä ennen keliakiaa söin. Ja ah niin terveellisiä
Jezu Admin – 01/21/2009 3:59 PM
Itsekin kaipaan juustotäytteisiä jalapenoja. Kai joltain löytyy joku vinkki tähän?Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Jontsa 67 messages – 01/21/2009 9:35 PM
Ideaparkin ravintola Hookissa näkyisi olevan gluteenittomia kermajuusto&jalopeno -kroketteja, en tiedä saako niitä mistään kaupasta. Täytyy suunnistaa sinne syömään
higga 209 messages – 01/22/2009 11:46 AM
Mozzarella on ainakin niin tönkköä, et varmaan onnistuis leikata tankoja jotka sit pyörittelee korppujauhoissa ja paistaa.. TÄytyypi kokeilla.
Paneroin (tai leivitin) just maustamattomasta broilerin fileestä leikattuja tankoja seoksella jossa puolet glut. korppujauhoa ja puolet parmesan-raastetta. Laitoin raasteen ja korppujauhot vielä sauvasekottimella hienoksi ja sekaisin. Pannulla rasvassa paistoin ja tuli hyviä!!! Voiskohan tolla samalla seoksella paneroida mozzarellaa....
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.