azulita 5 messages – 06/13/2010 9:54 AM
1 KANANMUNA
1 DL GLUTEENITONTA JAUHOA (MITA VAAN HALUAA KAYTTAA)
1 PRK RAHKAA
SEKOITA KAIKKI SEKAISIN JA LEVITA LASTALLA UUNIPANNULLE LEIVINPAPERIN PAALLE. (taikina on loysaa)
jos haluat voit lusikalla varovasti levittaa ketsuppia taikinalle.
ripottele paalle kinkkurouhetta, sinihomejuustoa, tavallista juustoa
JA UUNIIN!!!
taytteena voit kayttaa mita vaan, missa ei ole paljoa nestetta, koska taikinapohja on niin loysa.
sahi 7 messages – 06/13/2010 4:34 PM
Kaikkein paras glutti-pizzaohje!joitaki kuukausia sit löysin ohjeen. En levitä ketsuppia ollenkaan,laitan kebab-lastuja,savukinkkusuikaleita,tomaattia,juustoraastetta.200 astetta puoltuntia uunissa.kaks pellillistä aina teen, ekan pizzan syön ja toinen pakkaseen. "taviksetki" tykkää tästä pizzasta.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.