Oireeton keliakia

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
1 2
Next > End >>
  • Ipriv 1 message12/06/2012 10:20 AM

    Miten luotettavia nuo verikokeet on? Itselläni on ollut vuosia vatsan kans ongelmia. Laktoosi inteoleranssi todettiin jo -80 luvun lopussa, hiivan kans on myös ollut ongelmia, mutta jotenkin tää alkaa ahdistaa. Verikokeet otettiin, mutta niissä ei näkynyt mitään, mikä viittaisi keliakiaan.

  • Juulin 187 messages12/07/2012 7:22 AM

    Gastroskopia on paras tapa varmistaa keliakia, sen olemassaolo tai olemattomuus. Olen kuullut moneen otteeseen, että verikokeet olleet puhtaat keliakiasta mutta gastroskopia näyttänyt aivan toisin.

  • Kirsmi 5 messages11/04/2013 6:11 PM

    No ei välttämättä ole gastroskopia _paras_ tapa varmistaa keliakia - se vain on ainoa tapa, minkä Kela hyväksyy! Mulle sanoi tähystävä lääkäri, että verikokeet ovat tänä päivänä niin tarkkoja, että jos niissä keliakia näkyy, silloin keliakia ON - huolimatta siitä, mitä koepalassa näkyy tai on näkymättä.

    Mun koepalat meni oikein patologiatyöryhmän syyniin, diagnoosina latentti keliakia. Siis koepaloista ei löytynyt mitään, mutta lääkärin sanoin: latentti KELIAKIA. Eli ruokavaliohoito, ilman Kelan korvausta.

    Toki se gastro on ihan tarpeen siinä mielessä, että noin ylipäätään näkee miltä siellä sisuksissa näyttää..

<< Start < Previous
1 2
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s