ponipimu 239 messages – 09/01/2009 1:24 AM
miten onnistuisi mustikkakukon teko gluteenittomana? murotaikinalla saisi jonkinlaisen version, mutta miten siitä tekisi sellaisen tumman "rukiisen" oloisen? tattarista en hirveästi tykkää, olisko jotain muuta vaihtoehtoa?
onko kukaan yrittänyt koskaan? tyydynkö ruoheisempaan murotaikinaan suosiolla?
Herkuttelija 15 messages – 09/01/2009 4:25 PM
Onnistuu hyvin! Ainakin äitini tekemänä En tiedä reseptiä tarkalleen, mutta hän korvasi ruisjauhot sekä hienolla tattarijauholla että luon.glut. jauhojen seoksella, ja tuli hyvää! Mielestäni tattari ei maistunut "liikaa" (tosin tykkään tattarista).
sm08 11 messages – 09/01/2009 9:08 PM
Kyllä gluteeniton mustikkakukko onnistui hyvin laitoin tattarijauhoja ja riisijauhoa taputtelin foliovuoan pohjalle ja reunoille taikinaa sitten mustikat ja vähän perunajauhoa ja taikina kuori päälle ja hyvää tuli ja vaniljakastikkeen kanssa maistui hyvältä!
Viveka 127 messages – 09/02/2009 8:35 PM
Oih!
Kun saisi vielä reseptin, niin alakaisin kokeilemaan. Saisko vaikka Herkuttelija äidiltään toimivan reseptin jakoon tuonne vinkkeihin?
~ Gluten-free personality since 2004 ~
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.