Millaista palvelua hotelliaamiaisella?

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Jezu  Admin10/17/2016 9:26 PM

    Törmäsin Facebookissa kipakkaan keskusteluun hotellien aamupalatarjonnasta ja jossa lytättiin "pussitetut" gluteenittomat tuotteet täysin. Osallistuin itse vastarannankiiskenä keskusteluun seuraavasti:

    Itse olen tyytyväinen aamiaisbuffassa kun G-tuotteet on pussitettu. Tietää varmasti, että tuote ei ole kontaminoitunut (okei, arvostan enemmän turvallisuutta kuin täydellistä makuelämystä). En myöskään koskaan käytä buffettien gluteenittomille varattuja leivänpaahtimia, koska taviskäyttäjät ei vaan tajua, että niihin EI SAA tunkea peruspaahtoleipää. Pussitettu (yleensä Rollfoodsin) leipä/pulla/leivos/lihapiirakka/munkki/donintsi on helppoa ja turvallista lämmittää mikrossa. Tuotteet on yleensä myös monelle eri ruokarajoitteelle sopivia (luontaisesti gluteeniton, maidoton, laktoositon ja soijaton). Rollfoodsin pussitettujen tuotteiden valikoima on melkoisen laaja, joten se on vain ravintolan viitseliäisyydestä kiinni laittaa tarjolle parempia tuotteita.

    Mitä mielät sinä olet? Millaista aamiaistarjoilua keliaakikko voi perustellusti odottaa hotellissa? Onko tarjonnan oltava identtinen tavisasiakkaiden kanssa vai riittävätkö "pussitetut" paahtoleivät ja pullat?

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,063s