Suviih 629 messages – 04/10/2010 8:02 PM
Kyllä jäi letut syömättä kun testasin Finaxin Pancake mix-seosta. Aivan kammottavan makuista teollista mössöä. Taidan tyytyä jatkossakin tekemään taikinan itse, mutta tulipahan nyt ainakin testattua ja voin todeta ettei todellakaan ollut sen vajaan 3e arvoistaGluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Susanna 4 messages – 04/10/2010 8:23 PM
Minä olen tehnyt Farinan lettuja ja hyviä ovat. Tosin olen sitä mieltä, että itse tehty taikina on edelleenkin ihan parasta. Farina kuitenkin on niin hyvää, että kaapissa on yleensä aina yksi lettupakkaus odottamassa. Mökillä käytän kesäisin paljonkin tätä kyseistä tuotetta.
porajata 460 messages – 04/11/2010 9:33 AM
Susanna kirjoitti:
kaija 38 messages – 04/11/2010 1:07 PM
Farinan lettuja syöty meilläkin ja hyviä ovat! Mutta silti teen mieluiten itse taikinan, helppo homma kun on. Tosin mökillä tahdon päästä helpommalla ja siellä Farinan valmis sekoitus saa suut messingille
Muistuu mieleen, että ensimmäistä kertaa syödessäni Farinan lettuja en olisi niitä erottanut entisistä vehnäjauhoilla tehdyistä. Ja sitten vielä nami nami mansikka hilloa, ja ehkä hieman kermavaahtoa...
Hyvä tietää nuo mielipiteet Finaxista, eipähän tule turhaan ostettua.
marke 71 messages – 04/12/2010 8:56 AM
Oatley'n kaurapohjainen valmistaikina on helppo vaihtoehto esim. retkillä. Samoin Farinan.
Lättytaikina on helppo juttu tehdä itsekin. Munia, maitoa (vesikin käy tai maitojuoma kaurasta, soijasta, riisistä), jauhosekoitusta, suolaa, sokeria.
Mamma 117 messages – 04/12/2010 12:24 PM
Fin Mix:in hienosta jauhoseoksesta saa myös hyvän makuisia lettuja.
Suviih 629 messages – 04/12/2010 12:35 PM
Mamma kirjoitti:
Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Ninni 114 messages – 04/07/2011 9:56 PM
Minä olen pari kertaa tuolla Finaxin jauhoseoksella tehnyt letut. Tänään onnistui ihan hyvin, laitoin sekaan pinaattia. Farina on vielä kokeilematta.
Jos teette lettutakinan itse, korvaatteko vain vehnäjauhot gluteenittomilla jauhoilla, vai onko joku niksi, joka pitää tietää? Onnistuuko helposti ja pysyykö letut ehjinä?
arjaleena 7 messages – 04/08/2011 9:08 AM
Parhaimmat letut syntyvät Viljatuotteen tummasta täysjyväriisi-
jauhosta. Pakkauksessa on ohje, itse en ole laittanut maissijauhoja vaan laittanut koko jauhomäärän täysjyväriisijauhosta. Ei kyllä eroa tavallisista letuista paljoakaan. Suosittelen.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.