Lautasella 2018 -messut 27.-28.4.2018

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Jezu  Admin04/26/2018 11:09 PM

    Lautasella-messuja vietetään nyt perjantaina. Messuilla on tarjolla runsaasti gluteenitonta ja Keliakialiitto on tehnyt fiksun ratkaisun gluteeniton elämä -osion erottamiseksi muusta messualueesta: Gluteeniton elämä -alueen tunnistat oranssista käytävämatosta, ja alueella voit rennoin mielin tutustua näytteilleasettajiin. Gluteeniton elämä -alueelle, kaikki myytävät ja maisteltavat tuotteet ovat gluteenittomia!

    Tapahtumassa on mukana 50 gluteenitonta toimijaa (perässä messuosaston tunnus):

    Adega Oy - 5m31
    Alavuden Öljynpuristamo Oy - 5k40
    Brander Oy - 5m10
    Caminito Oy - 5m50
    Delhome Oy - 5p20
    Eilamari Oy - 5p38
    Evoke Oy - 5k40
    Eväsmiehet Oy - 5p30
    Fazer Leipomot Oy - 5h6
    Finnamyl Oy - 5h10
    Foodin - 5h51
    Fria Bröd Ab - 5m28
    Geisarinna - 5k21
    Gluteeniton leipomo ILONA Oy - 5h4
    Glutzero Finland Oy - 5k18
    Good Supply - 5p6
    Hamppumaa Oy - 5n48
    Hannun Gluteeniton / Pirjon Pakari Nurmijärvi Oy - 5h1
    Hinkkalan Kartano / Olli-Pekka Jalkanen - 5n2
    Jokilaakson Juusto Oy - 5k4
    Kakkutupa Oy - 5h20
    Karviaisten tila / Voima-Papu - 5n40
    Keliapuoti Leena Raitisto - 5m1
    Leader Foods Oy - 5n11
    Lempihetki OY - 5k1
    Lidl Suomi Kommandiittiyhtiö - 5m21
    Lihajaloste Korpela Oy - 5k19
    Moilas Gluten-Free - 5h11
    Mr. Panini - 5m39
    Myllärin - 5m11
    Oatis - 5k28
    Oy Weekend Snacks Ltd - 5h16
    Oy Linseed Protein Finland Ltd - 5m2
    Oy Semper Ab - 5k31
    Pirkka - 5n10
    Pohjolan Peruna Oy - 5m4
    Porokylän Leipomo Oy - 5h29
    Ravintoraisio Oy - 5p18
    Reformi Luomu / Oriola Finland Oy - 5n30
    Risenta AB - 5k10
    Roberts Berrie - 5k20
    Sahi Trading House Oy - 5n18
    Schär - 5h21
    Soyappetit - 5p68
    Spices Chef Oy - 5n29
    Suomen Viljava Oy - 5n61
    Tarquinia - 5m68
    Viljaton Valinta Oy - 5n31
    Virtasalmen Viljatuote Oy - 5k21
    Vuohelan Herkku - 5k11

    Myös ohjelmaa on mukavasti tarjolla molempina päivinä:

    Perjantai

    klo 10:30-11:00
    Vuoden 2018 gluteeniton yritys/palvelu
    Leila Kekkonen, toiminnanjohtaja, Keliakialiitto

    klo 11:00-11:30
    Kun vatsa vaivaa – mikä on oireiden takana
    Katri Kaukinen, professori, Tampereen yliopisto

    klo 12:00-12:30
    Keliakia ja liitännäissairaudet
    Kalle Kurppa, professori, keliakiatutkija, Tampereen yliopisto

    klo 12:30-13:00
    Näin tunnistat gluteenittoman tuotteen
    Eliisa Girsén, ravitsemusterapeutti, Keliakialiitto

    klo 13:00-13:30
    10 vinkkiä gluteenittomaan leivontaan
    Marjo Jokinen, tuoteasiantuntija, Keliakialiitto

    klo 15:00-15:30
    Painonhallinta ja monipuolinen gluteeniton ruokavalio
    Patrik Borg, ravitsemustieteilijä, painonhallintatutkija, kirjailija

    klo 15:00-15:30
    Gluteenittomat asiakkaat ravintolassa
    Eija Lindberg, ravitsemisalan ammattilainen, kouluttaja, Keliakialiitto

    klo 15:30-16:00
    Gluteenittomia viljoja monipuolisesti
    Sanna Arnala, laillistettu ravitsemusterapeutti, Keliakialiitto

    Lauantai

    klo 10:30-11:00
    Gluteenittoman ruokavalion ABC
    Sanna Arnala, laillistettu ravitsemusterapeutti, Keliakialiitto

    klo 11:00-11:30
    Keliakia ja liitännäissairaudet
    Kalle Kurppa, professori, keliakiatutkija, Tampereen yliopisto

    klo 12:00-12:30
    Näin tunnistat gluteenittoman tuotteen
    Eliisa Girsén, ravitsemusterapeutti, Keliakialiitto

    klo 12:30-13:00
    Gluteenittomat asiakkaat ravintolassa
    Eija Lindberg, ravitsemisalan ammattilainen, kouluttaja, Keliakialiitto

    klo 15:00-15:30
    Kun vatsa vaivaa – mikä on oireiden takana?
    Jari Koskenpato, sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkäri, Lääkärikeskus Aava

    klo 15:00-15:30
    Ihan tavallinen tyttö, vähän erilainen ruoka kuin muilla – tukea Suunta-verkkopalvelusta
    Eeva Laine, aluevastaava, Keliakialiitto

    klo 16:00-16:30
    Syönkö oikein ja riittävästi? Monipuolinen gluteeniton ruokavalio
    Hanna Partanen, laillistettu ravitsemusterapeutti

    Paikalla on myös näytöskeittiö, jonka ohjelma on seuraavanlainen:

    Lauantai 28.4.

    klo 11-11.30 Gluteeniton leivonta on helppoa!
    Oy Semper Ab

    klo 12-12.30 Leipäherkkuja gluteenittomaan ja kasvisruokavalioon.
    Oy Moilas Gf

    klo 13 Pikkukokit keittiössä: Välipalaa gluteenittomasti
    NÄYTÖSKEITTIÖ

    Paikalta löytyy myös gluteeniton buffet sekä olut- ja viinihuone.

    Tapahtuma on auki perjantaina ja lauantaina klo 10-18. Päivälipun hinta 10-15 euroa.

    Lue lisää:
    Keliakialiitto: Lautasella 2018 -messut
    Messukeskus: Lautasella 27.-28.4.2018 - gluteeniton, vege, vegaani, allergiat, elävä- ja raakaravinto

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

  • Reetta  719 messages04/27/2018 7:33 PM

    Keliakiayhdistys tarjoaa edullisen reissun huomenna messuille. Kiva nähdä uutuksia, joita ei oman kaupan hyllyssä näe.

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,012s