Tilia 4 messages – 04/16/2015 10:02 PM
Olen ollut melko gluteenittomalla ruokavaliolla, koska huomasin että varsinkin vehnä ja ehkä jotkin muut viljat aiheuttavat minulle mahan turpoamista ilmapalloksi.
Kun aloin välttää vehnää/viljaa, aloin lihoa hirveällä vauhdilla.
Mistä tämä johtuu? Onko gluteenittomat leipätuotteet lihottavampia kuin perinteinen ruisleipä, jota söin usein? Vain mässytänkö nyt nälissäni liikaa rasvaa kun ei saa ruisleipää?
Mistä voisi johtua. Tosi läski olo
Kellään kokemusta, vinkkejä?
Tallulah 476 messages – 04/17/2015 10:39 AM
Tuo melko gluteeniton ruokavalio on mielenkiintoinen. Mielestäni ruokavalio on joko gluteeniton tai ei ole. Gluteeniton ei ole viljaton eikä gluteenittomat leivät useinkaan ole vehnättömiä.
Gluteeniton leipä ei lihota yhtään sen enempää kuin mikä tahansa muukaan ruoka. Lihot jos syöt enemmän kaloreita kuin kulutat. Samankokoisissa leipäviipaleissa gluteenittomassa on yleisesti ottaen enemmän kaloreita ja vähemmän kuitua.
Tilia 4 messages – 05/03/2015 10:55 AM
Olen siis testaillut onko mun ongelma gluteeni, vehnä(allergia) vai viljat ylipäätään. Ei kyllä mikään tunnu hyvälle, turvottaa. Joten tää taitaa olla mun kohdalla tavallaan väärä palsta.
Jokatapauksessa, LAIHIS on aloitettu !!!!
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.