sarastus 6 messages – 06/26/2016 12:51 AM
Heii!
Tässä tuli just avattua Koskenkorva salmiakki, huomasinpa sitten että pullossa lukee sen olevan valmistettu lakritsista. Muita keskusteluja lukemalla sai kuvan että kaikkea paitsi tiettyjä oluita saisi keliakiaa sairastavana nauttia, mutta nyt vähän epäilyttää.
Tietääkö kukaan? Oletteko voineet nauttia tätä herkkua?
(sain diagnoosini ihan pari viikkoa takaperin ja 19vuotiaana en ole muutenkaan hurjasti ehtinyt kyseiseen juomaan tutustua!)
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.