Korpputehdas muuntuu gluteenittomaksi
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Jezu Admin – 05/13/2015 9:29 PM
Ylen uutisen mukaan perinteinen Koiviston Korpputehdas Kauhajoella siirtyy kokonaan gluteenittomaan tuotantoon.
Uutisen mukaan maamme vanhin, liki 90-vuotias korpputehdas on tunnettu perinteisistä sokerikorpuista ja nyt niiden menekki on vähentynyt ratkaisevasti.
Pirjon Pakari hankki korpputehtaan omistukseensa kaksi ja puoli vuotta sitten. Yrittäjä Hannu Malmivaara kommentoi asiaa Ylen haastattelussa:
- Sokerikorpun kysynnän laskua paikkaamaan tarvitaan uudenlaista tuotantoa. Gluteenittomien tuoteiden kysyntä kasvaa, eikä pelkästään keliaakikkojen keskuudessa, vaan muutkin kuluttajat suosivat gluteenittomuutta. Se on yksi ruokatrendeistä.
Koiviston Korpputehtaalla on kuusi työntekijää, jotka koulutetaan gluteenittomien tuotteiden valmistajiksi.
Glu.fi toivottaa uuden gluteenittoman toimijan tervetulleeksi markkinoille Ehkä sokerikorput lähtevät uuteen lentoon gluteenittomana versiona, kuitenkin niitä tullut junnuna aika paljon mussutettua.Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
Join the discussion
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
The most read discussions in category
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.