Korpputehdas muuntuu gluteenittomaksi

Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!
<< Start < Previous
Next > End >>
  • Jezu  Admin05/13/2015 9:29 PM

    Ylen uutisen mukaan perinteinen Koiviston Korpputehdas Kauhajoella siirtyy kokonaan gluteenittomaan tuotantoon.

    Uutisen mukaan maamme vanhin, liki 90-vuotias korpputehdas on tunnettu perinteisistä sokerikorpuista ja nyt niiden menekki on vähentynyt ratkaisevasti.

    Pirjon Pakari hankki korpputehtaan omistukseensa kaksi ja puoli vuotta sitten. Yrittäjä Hannu Malmivaara kommentoi asiaa Ylen haastattelussa:

    - Sokerikorpun kysynnän laskua paikkaamaan tarvitaan uudenlaista tuotantoa. Gluteenittomien tuoteiden kysyntä kasvaa, eikä pelkästään keliaakikkojen keskuudessa, vaan muutkin kuluttajat suosivat gluteenittomuutta. Se on yksi ruokatrendeistä.

    Koiviston Korpputehtaalla on kuusi työntekijää, jotka koulutetaan gluteenittomien tuotteiden valmistajiksi.

    Glu.fi toivottaa uuden gluteenittoman toimijan tervetulleeksi markkinoille Ehkä sokerikorput lähtevät uuteen lentoon gluteenittomana versiona, kuitenkin niitä tullut junnuna aika paljon mussutettua.

    Keliaakikko vm. -07 / Celiac since -07

<< Start < Previous
Next > End >>
Piditkö sisällöstä? Jaa se myös ystävillesi!

Join the discussion

The most read discussions in category

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,017s