Suviih 629 messages – 10/03/2009 5:17 PM
Muutamissa ulkomaisissa leivontakirjoissa on gluteenittomissa ohjeissa korvattu vehnäjauho kikhernejauhoilla. Onko kukaan kokeillut tuota jauhoa leivonnassa? Mistä sitä saa?Gluteenittomia leivontaohjeita: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi
Blogin Facebook-sivut:
https://www.facebook.com/gluteenitontaleivontaa
Vaula 141 messages – 10/03/2009 6:22 PM
En ole varsinaisessa leivonnassa käyttänyt kikhernejauhoa (joka muuten tunnetaan myös gram-jauho -nimellä) mutta olen lisännyt sitä esimerkiksi kasvispihvitaikinaan. Kyseistä jauhoa voi ostaa ainakin etnisistä ruokakaupoista, mutta luulisi sitä löytyvän isommista marketeistakin.
Only registered users can participate discussion. If you do not have a user account, please register. It's fast and free! If you have already registered, please log in at the top right menu.
Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.